Libnet.ro
UNICEF

22:45

Adrian Nastase: O noua suspendare ar bloca actul de guvernare

Antena3 Antena3,
Adrian Nastase: O noua suspendare ar bloca actul de guvernare

O noua incercare de suspendare a presedintelui Traian Basescu ar bloca actul de guvernare, considera Adrian Nastase, invitat in cadrul emisiunii Subiectiv de la Antena 3. Trebuie sa intelegem ca solutia. continuă pe Antena3

Adrian Nastase, Florin Costiniu si Catalin Voicu ar putea fi exclusi marti din Baroul ...

Avocatii Adrian Nastase, Catalin Voicu si Florin Costiniu ar putea fi exclusi, marti, din Baroul Bucuresti, pentru ca au primit condamnari definitive pentru coruptie, relateaza Mediafax. Decanul Baroului Bucuresti, Ion Ilie Iordachescu, a declarat ca, in sedinta de marti a Consiliului, va fi cvorumul necesar pentru fi discutata excluderea din profesie a avocatilor Adrian Nastase, Catalin Voicu si Florin Costiniu, ca urmare a condamnarilor definitive pentru coruptie. Avocatul Ion Ilie .

UPDATE Baroul Bucuresti: Cazul lui Adrian Nastase va fi rejudecat de o comisie care va reexamina motivatia care a stat la baza mentinerii sale in profesia de avocat

Decanul Baroului Bucuresti, Ion Ilie Iordachescu, a declarat, pentru Mediafax, ca in sedinta de marti a Consiliului va fi cvorumul necesar pentru fi discutata excluderea din profesie a avocatilor Adrian Nastase, Catalin Voicu si Florin Costiniu, ca urmare a condamnarilor definitive pentru coruptie. UPDATE Iordachescu a declarat, dupa sedinta, ca in privinta lui Nastase s-a luat decizia constituirii unei comisii care sa reexamineze motivatia care a stat la baza mentinerii sale in continuare in profesia de avocat.

Adrian Nastase, invitat la Antena 3, de la ora 22.00

Fostul premier Adrian Nastase este invitat la Antena 3, de la ora 22. 00, unde va discuta despre marile proiecte ale social-democratilor, dar si despre cum vede coabitarea dintre Victor Ponta si presedintele Traian Basescu.

Suspendarea lui Adrian Nastase din avocatura, rejudecata de o comisie speciala

Decanul Baroului Bucuresti, Ilie Iordachescu, a anuntat marti, ca dosarul de exludere din avocatura a lui Adrian Nastase, condamnat definitiv la inchisoare anul trecut, va fi rejudecat de o comisie speciala.

Adrian Nastase, la un pas de a fi exclus din avocatura

Fostul premier PSD Adrian Nastase ar putea fi exclus din avocatura, din cauza condamnarii in dosarul Trofeul Calitatii. Dupa ce a fost trimis la inchisoare, fostul premier a pierdut si postul de profesor de la.

Adrian Nastase, Catalin Voicu si Florin Costiniu ar putea fi exclusi din Baroul Bucuresti

Decanul Baroului Bucuresti, Ion Ilie Iordachescu, a declarat, pentru Mediafax, ca in sedinta de marti a Consiliului va fi cvorumul necesar pentru fi discutata excluderea din profesie a avocatilor Adrian Nastase, Catalin Voicu si Florin Costiniu, ca urmare a condamnarilor definitive pentru coruptie.

De ce nu-i retrage Traian Basescu decoratia lui Adrian Nastase

Seful statului putea sa-i retraga Steaua Romaniei fostului premier Adrian Nastase, dupa ce acesta a fost condamnat la doi ani de inchisoare. Traian Basescu a ales o alta varianta: se mai gandeste.

Adrian Nastase: Sistemul lui Basescu, construit cu complicitatea unor oameni care au fost folositi, apoi sacrificati

Sistemul lui Traian Basescu s-a construit cu ajutorul complicitatii unor oameni pe care presedintele i-a folosit, apoi i-a sacrificat, este de parere Adrian Nasatse, invitat in cadrul emisiunii Subiectiv de la.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )