Libnet.ro
UNICEF

06:30

Adrian Nastase, prima reactie dupa ce presedintele Iohannis a decis sa-i retraga ordinul Steaua Romaniei

Antena3 Antena3,
Adrian Nastase, prima reactie dupa ce presedintele Iohannis a decis sa-i retraga ordinul Steaua Romaniei

Fostul premier Adrian Nastase a avut o prima reactie, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a decis sa-i retraga ordinul Steaua Romaniei. continuă pe Antena3

Eugen Teodorovici, prima reactie dupa amenintarile lui Florin Citu: Si-a etalat acum o noua calitate, cea de santajist

Eugen Teodorovici a reactionat la acuzatiile ministrului Finantelor Florin Citu, despre care spune ca este o marioneta, un santajist alimentat cu documente, biletele si masuri.

Iohannis ii retrage decoratia lui Adrian Nastase

Fostul premier Adrian Nastase va ramane fara ordinul Steaua Romaniei dupa ce presedintele Klaus Iohannis a decis sa retraga decoratiilor persoanelor care au fost condamnate penal.

Iohannis, prima reactie la prezenta lui Adrian Nastase la receptia de la Cotroceni, de Ziua Nationala: Am decis sa retrag toate decoratiile tuturor celor care au condamnari penale Lista condamnatilor decorati (VIDEO)

Am decis sa retrag toate decoratiile tuturor celor care au condamnari penale, a declarat presedintele Klaus Iohannis. intrebat daca intentioneaza sa-i retraga decoratia lui Adrian Nastase, condamnat.

Bogdan Chirieac, dupa ce Iohannis a decis sa ii retraga decoratia lui Adrian Nastase: Nu are nevoie de acest ordin, pe el il va decora cartea de istorie

Presedintele Klaus Iohannis a declarat intr-o conferinta de presa la Palatul Cotroceni ca a decis sa retraga decoratia acordata fostului premier Adrian Nastase.

Reactia lui Adrian Nastase, dupa ce Klaus Iohannis a anuntat ca ii retrage decoratia. Asa construieste Romania normala!

Fostul premier a reactionat dur, dupa anuntul facut de catre presedintele Klaus Iohannis, in urma cu cateva zile, potrivit caruia va retrage toate decoratiile pentru cei care au condamnari penale. Adrian Nastase i-a transmis un mesaj liderului statului, facand declaratii pe acest subiect care a starnit foarte multe reactii, in ultima perioada. Reactia lui Adrian .

Reactia lui Adrian Nastase dupa ce Iohannis a anuntat ca-i retrage Ordinul Steaua Romaniei

Fostul premier si lider PSD Adrian Nastase afirma, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca ii va retrage Ordinul Steaua Romaniei, ca gestul meschin al presedintelui nu prevesteste nimic bun si ca a crezut ca, in al doilea mandat, acesta va incerca sa ajute la o reconciliere nationala, dupa dezbinarea din ultimii ani. Nastase precizeaza ca asteapta publicarea deciziei in Monitorul Oficial pentru a lua masurile cuvenite.

Iohannis ii retrage decoratia lui Adrian Nastase si tuturor celor care au condamnari penale

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca ii va retrage decoratia lui Adrian Nastase, dar si celorlalte persoane condamnate penal care au primit aceasta distinctie.

Iohannis anunta ca ii retrage decoratia lui Adrian Nastase

ACTUALIZARE - Adrian Nastase, dupa ce Iohannis a anuntat ca ii va retrage Ordinul Steaua Romaniei: Gestul sau meschin de astazi nu prevesteste nimic bun. Astept publicarea in Monitorul Oficial pentru a lua masurile cuvenite.

Bogdan Chirieac: Adrian Nastase nu are nevoie de ordinul Steaua Romaniei, pe el il va decora cartea de istorie

Fostul premier Adrian Nastase nu are nevoie de decoratii, crede analistul politic Bogdan Chirieac.

Adrian Alexandrov este topit dupa fetita lui si a Elenei Udrea. Cum a fost fotografiat alaturi de Eva Maria

Adrian Alexandrov, cel alaturi de care Elena Udrea are o fetita, pe micuta Eva Maria, pare sa fie un tatic foarte devotat. Barbatul petrece foarte mult timp in compania bebelusului sau, iar recent s-a fotografiat intr-o ipostaza inedita, oferindu-le urmaritorilor de pe retelele sociale o mare surpriza. Adrian Alexandrov este topit dupa fetita lui si .

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )