Libnet.ro
UNICEF

20:15

Adrian Ursu: Dragos Basescu este implicat intr-o afacere foarte mare, pe care nu a anchetat-o nimeni pana acum

Antena3 Antena3,
Adrian Ursu: Dragos Basescu este implicat intr-o afacere foarte mare, pe care nu a anchetat-o nimeni pana acum

Dragos Basescu, fiul fratelui lui Traian Basescu, Mircea Basescu, a fost adus cu mandat la DNA. Realizatorul emisiunii Secvential, Adrian Ursu, a explicat ca despre Dragos Basescu este implicat intr-o. continuă pe Antena3

Adrian Ursu: E incalificabil ca presedintele CCR rade de cei care il acuza ca le-a furat votul

E incalificabil ca presedintele CCR rade de cei care il acuza ca le-a furat votul, sustine Adrian Ursu. Potrivit jurnalistului, este foarte grav ca judecatori din Romania, ca e vorba de presedintele inaltei.

Dragos Basescu, nepotul lui Traian Basescu, a fost adus cu mandat la sediul DNA. El este acuzat de trafic de influenta. Surse judiciare: discutia a fost purtata in sauna de la clubul Pescariu, apare numele KPMG

Dragos Basescu, fiul lui Mircea Basescu, fratele fostului sef al statului, a fost adus miercuri dimineata cu mandat la sediul DNA, pentru a fi audiat de procurori. Dragos Basescu este acuzat de trafic de influenta. Potrivit DNA, Dragos Basescu i-ar fi cerut unui om de afaceri bani pentru a-l scapa de un dosar penal instrumentat de DIICOT. Surse judiciare sustin ca Dragos Basescu s-ar fi intilnit cu respectivul om de afaceri la Clubul Pescariu, unde i-a dat acestuia un slip de baie si au intrat in sauna pentru a discuta.

Sinteza zilei. Cine este victima lui Dragos Basescu

Miercuri seara, la Sinteza zilei, Mihai Gadea a aratat telespectatorilor sai cine este victima lui Dragos Basescu. Dragos Basescu i-a promis lui Sandu Staicu, administrator la SC Activ Invest Construct SRL,.

Dragos Basescu, nepotul fostului presedinte, pus sub control judiciar pe cautiune: Decizia nu este definitiva (VIDEO)

Nepotul lui Traian Basescu, Dragos Basescu, a fost pus sub control judiciar pe cautiune, care este in valoare de 10. 000 de RON. Decizia nu este definitiva si poate fi contestata la aceeasi instanta,.

Dragos Basescu, specialist in finante si investitii. Fiul lui Mircea Basescu a fost chemat la DNA pentru audieri in dosarul lui Sergiu Lucinschi

Un nou anchetat in familia Basescu este Dragos Basescu, fiul lui Mircea Basescu si nepotul de frate al fostului presedinte Traian Basescu.

Dragos Basescu, adus cu mandat la DNA

Dragos Basescu, nepotul fostului presedinte Traian Basescu, a fost adus cu mandat la Directia Nationala Anticoruptie, potrivit surselor din presa.

100 de Minute. Dragos Basescu, tun pe banii statului

Nepotul lui Traian Basescu a mai fost implicat, alaturi de tatal lui, si in alta afacere cu iz penal. Este vorba despre 30 de hectare ale Statiunii de Cercetare in Pomicultura de la Valul lui Traian despre care.

Madalin Voicu: Povestea asta cu mutatul lui Basescu este ca un basm. Aceasta vietate a fost presedinte timp de 10 ani

Deputatul PSD, Madalin Voicu, a opinat, in editia de luni a emisiunii Se intampla in Romania, realizata de Maria Coman, la Antena 3, ca povestea cu mutarea lui Traian Basescu de la Scrovistea in vila din .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,287 seconds )