Libnet.ro
UNICEF

08:00

Adrian Zuckerman, care a emigrat la 10 ani din Romnia n SUA, nominalizat pentru postul de ambasador al Statelor Unite la Bucuresti

Hotnews Hotnews,
 Adrian Zuckerman, care a emigrat la 10 ani din Romnia n SUA, nominalizat pentru postul de ambasador al Statelor Unite la Bucuresti

Presedintele American Donald Trump l-a nominalizat pe Adrian Zuckerman - un avocat care la 10 ani a emigrat din Romania in SUA si care este vorbitor fluent de limba romana - pentru postul de ambasador al Statelor Unite la Bucuresti, transmiteNews. ro. continuă pe Hotnews

Adrian Zuckerman, care a emigrat la 10 ani din Romania in SUA, nominalizat pentru postul de ambasador al Statelor Unite la Bucuresti

Presedintele American Donald Trump l-a nominalizat pe Adrian Zuckerman - un avocat care la 10 ani a emigrat din Romania in SUA si care este vorbitor fluent de limba romana - pentru postul de ambasador al Statelor Unite la Bucuresti.

UEFA taie in carne vie: O echipa a fost EXCLUSA 10 ani din Europa si amendata cu 1 milion de euro pentru TRUCAREA a 53 de meciuri!

Decizie radicala a UEFA: o echipa din Albania a fost suspendata timp de zece ani din cupele europene. Sanctiunea a venit dupa ce forul continental a descoperit ca albanezii de la Skenderbeu au aranjat 53 de.

Adrian Zuckerman, nominalizat de Donald Trump pentru postul de ambasador in Romania

Presedintele american Donald Trump l-a nominalizat miercuri pe Adrian Zuckerman, care a emigrat din Romania in SUA la varsta de zece ani, pentru postul de ambasador al Statelor Unite la Bucuresti, se arata.

Donald Trump vrea sa-l nominalizeze ca ambasador in Romania pe Adrian Zuckerman

Presedintele Donald Trump si-a anuntat marti, intr-un comunicat postat pe site-ul Casei Albe, intentia de a-l nominaliza ca ambasador extraordinar si plenipotentiar al Statelor Unite ale Americii in Romania pe Adrian Zuckerman, din New Jersey, scrie.

Hans Klemm: Nu-l cunosc pe Adrian Zuckerman / Depinde de Senatul Statelor Unite cnd mi se termina mandatul

Ambasadorul Statelor Unite ale Americii, Hans Klemm, a afirmat, miercuri, la Alba Iulia, ca nu-l cunoaste pe Adrian Zuckerman, cel despre care presedintele Donald Trump si-a anuntat intentia de a-l nominaliza ca ambasador in Romania, relateaza Agerpres.

Cine este Adrian Zuckerman, noul ambasador american in Romania

Conform unui comunicat al Casei Albe, Trump si-a anuntat marti intentia de a-l nominaliza pe Adrian Zuckerman in postul de ambasador extraordinar si plenipotentiar al Statelor Unite ale Americii in.

Borboly Csaba: L-am informat pe ambasadorul SUA ca situatia comunitatii maghiare s-a agravat n ultimii 10 ani

Presedintele Consiliului Judetean Harghita, Borboly Csaba, a declarat pentru Agerpres ca l-a informat pe ambasadorul SUA in Romania, Hans Klemm, cu care a avut luni o intrevedere, ca situatia comunitatii maghiare s-a agravat in ultimii 10 ani, aratand ca anumite drepturi ale maghiarilor au fost anulate in instanta sau ca exista probleme in utilizarea simbolurilor sau a inscriptiilor bilingve.

A refuzat sa se aseze pe scaun in avion, pana cand barbatul de 52 de ani din Afganistan nu va fi dat jos. Gestul sau a impresionat pe toata lumea

S-a urcat in avion si a refuzat sa se aseze pe scaun, pana cand barbatul de 52 de ani, din Afganistan, nu va fi dat jos. Gestul sau a impresionat lumea intreaga. Un protestatar suedez Elin Ersson a reusit.

Record de ntrzieri ale zborurilor din Romnia, n primul semestru. Zeci de mii de pasageri au fost afectati

Primele sase luni ale anului au inregistrat un numar record de intarzieri ale zborurilor din Romania, 505 curse aeriene decoland la mai mult de trei ore fata de timpul initial de zbor, acest lucru afectand 50. 000 de pasageri, informeaza AirHelp, companie specializata in obtinerea de compensatii pentru zboruri intarziate, anulate sau suprarezervate.

Business report: Creativitatea romnilor n cifre: se nregistreaza 1.000 de inventii pe an; Soferii, cei mai cautati de angajatorii din Romnia; Misiune dificila pentru Primaria Bucuresti: n ce stadiu se afla achizitia de locuinte pentru medici

O tara ramasa fara muncitori. Masurile disperate ale angajatorilor: Un asociat a mers in Vietnam si a testat 100 de sudori. Exodul romanilor a dus la o situatie fara precedent in tara. Fabricile nu mai au. Cum pacalesc bucurestenii autoritatile pentru a nu li se ridica masinile. Oficialii Primariei Sectorului 4 din Bucuresti au anuntat ca vor ridica.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2645 seconds )