Libnet.ro
UNICEF

22:45

Adrian Zuckerman nu va mai fi ambasadorul SUA la Bucuresti. Luni a fost primit de Bogdan Aurescu, in vizita de ramas-bun

B1 B1,
Adrian Zuckerman nu va mai fi ambasadorul SUA la Bucuresti. Luni a fost primit de Bogdan Aurescu, in vizita de ramas-bun

Adrian Zuckerman nu va mai fi ambasadorul Statelor Unite la Bucuresti. Luni, acesta a fost primit de ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, in vizita de ramas-bun. in timpul discutiilor, Aurescu a subliniat. continuă pe B1

Radu Tudor: Bomba politica - Ambasadorul SUA la Bucuresti, Adrian Zuckerman, se retrage dupa numai 2 ani!

Ministrul afacerilor externe Bogdan Aurescu l-a primit luni, 11 ianuarie 2021, la sediul MAE, pe ambasadorul Statelor Unite la Bucuresti, Adrian Zuckerman, in vizita de ramas-bun. Ministrul Bogdan Aurescu a transmis aprecierea partii romane pentru activitatea ambasadorului Zuckerman, pe parcursul mandatului acestuia la Bucuresti, pentru implicarea dinamica in dezvoltarea si aprofundarea Parteneriatului Strategic bilateral.

Ambasadorul SUA la Bucuresti isi incheie mandatul

Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, l-a primit, astazi, la sediul Ministerului Afacerilor Externe MAE), pe ambasadorul Statelor Unite la Bucuresti, Adrian Zuckerman, in vizita de ramas-bun.

Ambasadorul SUA Adrian Zuckerman pleaca subit din Romania. Ce s-a intamplat, de fapt

Luni, 11 ianuarie, Ministrul Afacerilor Externe Bogdan Aurescu l-a primit la sediul MAE, pe ambasadorul Statelor Unite la Bucuresti, Adrian Zuckerman, intr-o vizita de ramas-bun. Ambasadorul SUA Adrian Zuckerman pleaca subit din Romania Mandatul ambasadorului se incheie brusc dupa evenimentele din SUA cu privire la insurectia fanilor lui Donald Trump asupra Capitoliului. incheierea brusca de .

Ambasadorul SUA, Adrian Zuckerman, isi incheie mandatul in Romania

Ambasadorul SUA la Bucuresti, Adrian Zuckerman, isi incheie mandatul in Romania. Ministerul Afacerilor Externe a anuntat luni ca ministrul Bogdan Aurescu l-a primit pe ambasadorul Statelor Unite la Bucuresti, Adrian Zuckerman, in vizita de ramas-bun, fara a mentiona data de la care Zuckerman ar urma sa plece din Romania.

Ambasadorul SUA Adrian Zuckerman isi incheie mandatul din Romania. Anuntul, facut de MAE

Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, l-a primit luni, la sediul MAE, pe ambasadorul Statelor Unite la Bucuresti, Adrian Zuckerman, in vizita de ramas-bun. Oficialul american s-a evidentiat printr-o relatie buna cu guvernarea liberala de la Bucuresti, dar si prin atacurile la adresa PSD, despre care nu s-a ferit sa spuna ca e condus de baroni rosii.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2588 seconds )