Libnet.ro
UNICEF

21:45

Adriana Bahmuteanu, despre copilul care i-a murit dupa nastere: Asta s-a intamplat!

Playtech Playtech,
Adriana Bahmuteanu, despre copilul care i-a murit dupa nastere: Asta s-a intamplat!

Pentru prima data, Adriana Bahmuteanu a vorbit despre copilul pe care l-a pierdut la doar trei saptamani de la nastere. Declaratiile vedetei sunt de-a dreptul impresionante! Adriana Bahmuteanu si drama pierderii unui copil La 11 ani de la tragicul eveniment, fosta sotie a lui Prigoana a avut curajul sa vorbeasca despre pierderea suferita in 2009. continuă pe Playtech

Victimele dezinformarii despre COVID-19. Au murit dupa ce au baut urina de vaca si camila

Dezinformarea cu privire la coronavirus a atins cote incredibile. Teoriile conspiratiei si minciuna au facute sa existe infectari suplimentare, iar mii de oameni au murit dupa ce au aplecat urechea la tot felul de zvonuri. Astfel, unii au ajuns sa decedeze dupa ce s-au tratat cu urina de vaca sau camila. Victimele dezinformarii despre COVID-19.

Un copil de sapte ani a murit dupa ce a fost lovit de masina

Un copil in varsta de 7 ani, din judetul Ilfov, a murit dupa ce a fost lovit de un autoturism. Accidentul de circulatie rutiera a avut loc marti, 11 august, informeaza Cancan. ro. Inspectoratul de Politie al.

Raed Arafat, avertisment crunt despre pericolul care ii pandeste pe romani: Va recomand sa aveti mare grija!

Seful DSU, Raed Arafat, trage un semnal de alarma vizavi de pericolul reprezentat de sursele care vor sa dezinformeze si sa instige la nerespectarea masurilor de siguranta impotriva raspandirii COVID-19. in urma cu putin timp, medicul a transmis un mesaj pe Facebook prin care avertizeaza cetatenii sa se fereasca de acele persoane care raspandesc minciuni.

Tragedie fara margini in statiunea Olimp. Cine este tanarul care a murit inecat in mare. Parintele Calistrat a facut public tot

Suferinta fara margini in familia unui preot din Iasi, dupa ce fiul sau, in varsta de 20 de ani, s-a aventurat in marea involburata, in ciuda avertismentelor emise de salvamari. Nenorocirea s-a produs duminica in statiunea Olimp. Cum s-a produs nenorocirea Ilie Gabriel Melniciuc era fiu de preot si unul dintre cei mai buni studenti .

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,23 seconds )