Libnet.ro
UNICEF

05:30

Adriana Bahmuteanu, la un pas de moarte: Au iesit la suprafata prin abdomen. Ca o explozie!

B1 B1,
Adriana Bahmuteanu, la un pas de moarte: Au iesit la suprafata prin abdomen. Ca o explozie!

Adriana Bahmuteanu a facut primele declaratii dupa operatia dificila suferita saptamana trecuta. Vedeta a fost la un pas de moarte din cauza unei complicatii la intestine. Am trecut peste o operatie. continuă pe B1

Adriana Bahmuteanu, la un pas de moarte

Adriana Bahmuteanu a trecut prin momente grele, fiind la un pas de moarte. Vedeta a vorbit despre clipele ingrozitoare. Am trecut peste o operatie grea, o cumpana cum se spune. Dincolo de curajul meu si man?.

Adriana Bahmuteanu, la un pas de moarte. Ce s-a intamplat in sala de operatii cu fosta sotie a lui Silviu Prigoana

Adriana Bahmuteanu anunta acum cateva zile, in cadrul emisiunii Xtra Nigh Show, ca starea sa de sanatate ii face mari probleme. Mai mult decat atat, afirma ca ar putea muri in orice clip, din cauza complicatiilor aparute. Ce s-a intamplat in sala de operatii? Adriana Bahmuteanu, aproape de moarte. Vedeta a stat 6 ore in .

LACRIMI AMARE in showbiz pentru ADRIANA BAHMUTEANU! Este vorba de DECES! Prigoana e DEVASTAT!

Adriana Bahmuteanu a trecut prin clipe de cosmar! Operatia de ocluzie intestinala, pe care a suferit-o saptamana trecuta, i-a creat diverse complicatii, fiind la un pas de moarte.

Adriana Bahmuteanu, declaratii emotionante de pe patul de spital: Operatia mea, care a durat 6 ore, s-a terminat. Urmeaza...

Adriana Bahmuteanu a facut primele declaratii dupa operatia dificila suferita saptamana trecuta. Vedeta a fost la un pas de moarte din cauza unei complicatii la intestine.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )