Libnet.ro
UNICEF

18:15

Adriana Saftoiu si cronica unui scandal neanuntat

Adevărul Adevărul,
Adriana Saftoiu si cronica unui scandal neanuntat

Cartea publicata de fosta purtatoare de cuvant a lui Traian Basescu, Adriana Saftoiu, a iscat scandal dupa ce autoarea a dezvaluit cum a oprit numirea directorilor SRI si SIE, dar si detalii despre relatia presedintelui cu Elena Udrea. continuă pe Adevărul

Adriana Saftoiu a lansat la Bookfest cartea Cronica de Cotroceni: E mai degraba o marturisire. Cea mai mare greseala e sa ne indragostim de politicieni

Adriana Saftoiu considera volumul Cronica de Cotroceni, lansat duminica la Bookfest, mai degraba o marturisire si atentioneaza asupra unei greseli, aceea de a ne indragosti de politicieni. Sa stiti ca a fost foarte greu sa ma decid sa public aceasta carte. Nu e o carte care a inceput ieri, sau alaltaieri sau acum un an. E o carte care a inceput exact acum sapte ani de zile, a spus Saftoiu, la lansarea cartii ei dedicate perioadei in care a fost consilier prezidential.

Traian Basescu, despre cartea lansata de Adriana Saftoiu: Nu am citit-o, dar as trage o concluzie...multi amarati in ziua de azi

Adriana Saftoiu, fost purtator de cuvant al Administratiei Prezidentiale in mandatul lui Traian Basescu isi lanseaza cartea intitulata Cronica de Cotroceni, duminica, in cadrul Bookfest 2015, in cadrul.

Traian Basescu demonteaza informatiile publicate de Adriana Saftoiu: Elena Udrea este si a fost de o loialitate si decenta exemplare fata de mine si familia mea

Fostul presedinte Traian Basescu demonteaza, printr-o postare pe Facebook, informatiile dezvaluite de Adriana Saftoiu in cartea sa Cronica de Cotroceni. Astfel, Traian Basescu precizeaza ca nu a cerut niciodat.

Adriana Saftoiu ii da dreptate Tatianei Niculescu-Bran: Interiorul Cotrocenilor arata a sediu de gospodarie comunala.Tapiteria e uzata, decolorata, cu un fir auriu, smuls sau rupt pe alocuri

Jurnalistul Catalin Striblea scrie pe blogul sau despre un pasaj din cartea Adrianei Saftoiu, Cronica de Cotroceni, in care aceasta ii da dreptate fostului purtator de cuvant al lui Klaus Iohannis, Tatiana.

Cronica de Cotroceni. Adriana Saftoiu, din culisele colaborarii cu Traian Basescu: A fost ajutat sa se strice. Replica fostului presedinte

Fostul purtator de cuvant al Administratiei Prezidentiale, Adriana Saftoiu, a lansat recent, la Salonul International de Carte Bookfest, un volum in care povesteste experienta traita la Palatul Cotroceni, in perioada in care a colaborat cu fostul presedinte Traian Basescu. Saftoiu a vorbit, in carte, inclusiv, despre relatia dintre Traian Basescu si Elena Udrea.

Adriana Saftoiu, dezvaluiri CUTREMURATOARE despre Basescu

Noua carte a Adrianei Saftoiu, Cronica de Cotroceni, confirma tot ce a spus Antena 3 de-a lungul timpului despre fostul presedinte Traian Basescu si comportamentul lui. Adriana Saftoiu, fost consilier.

Adriana Saftoiu face dezvaluiri CUTREMURATOARE. Cum l-a vrajit Udrea pe Silvio Berlusconi

Momente picante din timpul primului mandat al presedintelui Traian Basescu sunt relatate de fostul consilier prezidential Adriana Saftoiu in cartea sa. Saftoiu povesteste, intr-un amplu paragraf despre cum.

Adriana Saftoiu, dezvaluiri incendiare despre relatia lui Traian Basescu cu Elena Udrea

Fosta consiliera prezidentiala, Adriana Saftoiu, a scris in cartea ei Cronicii de Cotroceni ca Traian Basescu si Elena Udrea se comportau ca doi adolescenti pe care nu trebuie sa ii prinda mama, scrie Digi 24.

Surse: Adriana Saftoiu, prim-vicepresedinte al PNL pe partea de comunicare

Adriana Saftoiu va ocupa functia de prim-vicepresedinte al PNL pe partea de comunicare, potrivit unor surse din cadrul formatiunii. Este decizia pe care au luat-o liderii fostului PDL reuniti vineri intr-o.

SUBIECTIV. Adriana Saftoiu: Traian Basescu A iMBRANCIT copilul si stia ca e o problema grava

Pixelul albastru, cu fostul presedinte, Traian Basescu, care parea ca loveste un copil a starnit reactii aprinse din parte societatii si nu numai. Ei bine, in cartea Adrianei Saftoiu, aflam ca.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2316 seconds )