Libnet.ro
UNICEF

13:01

Adriana Trandafir este infectata cu noul coronavirus. Actrita a fost internata. Mesaj emotionant postat pe Facebook

B1 B1,
Adriana Trandafir este infectata cu noul coronavirus. Actrita a fost internata. Mesaj emotionant postat pe Facebook

Adriana Trandafir 64 de ani) a fost confirmata cu COVID-19. indragita actrita a fost internata la Institutul Matei Bals din Bucuresti, unde se afla si cantaretul Marcel Pavel, respectiv soprana Ozana Ba. continuă pe B1

Actrita Adriana Trandafir este infectata cu noul coronavirus

Adriana Trandafir este infectata cu noul coronavirus, potrivit colegului sau, actorul Ion Haiduc, care a precizat, pe Facebook, faptul ca actrita este internata la Institutul Matei Bals din Capitala, potrivit Mediafax. Tot la INMB este internat si Marcel Pavel, precum si soprana Ozana Barabancea. Cu totii s-au imbolnavit pe platourile de filmare ale unei emisiuni de televiziune.

inca o vedeta de la Antena 1, infectata cu coronavirus, dupa ce Marcel Pavel, Ozana Barabancea si Andrei Stefanescu au fost testati pozitiv

Dupa ce Marcel Pavel, Ozana Barabancea si Andrei Stefanescu au fost confirmati pozitiv cu COVID-19, acum s-a aflat ca si Adriana Trandafir este infectata cu coronavirus. Asupra actritei existau suspiciuni.

Adriana Trandafir ar fi fost testata pozitiv pentru noul coronavirus. Actrita era concurenta in urmatorul sezon Te cunosc de undeva

Vedetele de la Antena 1 au trecut prin momente tensionate in ultimele zile, de la testarea pozitiva pentru COVID-19 a lui Marcel Pavel. Alaturi de indragitul artist, testati pozitiv au mai fost si Ozana.

Sinteza zilei. A fost platit Marcel Pavel ca sa spuna ca este infectat cu noul coronavirus? Reactia artistului

Marcel Pavel este tinta unor acuze halucinante dupa anuntul ca a fost infectat cu noul coronavirus.

Actrita Adriana Trandafir, diagnosticata cu Covid-19.in atentia celor care nu cred ca acest virus chiar exista

Actrita Adriana Trandafir, in varsta de 64 de ani, a fost diagnosticata cu Covid-19 si se afla internata la Institutul de Boli Infectioase Matei Bals, potrivit unui mesaj publicat pe Facebook de actorul Ion Haiduc.

Ozana Barabancea, in excursie in timp ce ar fi fost infectata cu noul coronavirus. Pe unde se plimba nestingherita solista (GALERIE FOTO)

Ozana Barabancea a fost testata pozitiv pentru COVDI-19, dupa ce a intrat in contact cu Marcel Pavel. Solista este una dintre vedetele show-ului Te cunosc de undeva, ocupand inca de la debutul pe micile.

Alina Puscas este infectata cu COVID-19. Primele declaratii despre starea ei si cum este tratata la Spitalul Militar Mobil ROL 2

Alina Puscas, prezentatoarea emisiunii Te cunosc de undeva,a fost testatajoipentru noul coronavirus, iar rezultatele sunt pozitive. Chiar daca este asimptomatica, prezentatoarea este.

Alina Puscas, infectata cu noul coronavirus. Prezentatoarea Antena 1, in spital

Alina Puscas, prezentatoarea de la Te cunosc de undeva a iesit pozitivla testul de coronavirus. Vedeta Antena 1 a ales sa se testeze singura, avand in vedere ca in ultima perioada a tinut legatura cu celelalte vedete de la emisiunea pe care o prezinta.

Medic narcolog la Spitalul Raional Ceadir-Lunga, rapus de noul coronavirus

Inca un lucrator medical a pierdut lupta cu noul coronavirus. Este vorba despre Vera Belciu, in varsta de 66 ani, care a activat in calitate de medic narcolog la Spitalul Raional Ceadir-Lunga. Pacienta a fost internata in stare grava, la data 16 iunie, la Spitalul Clinic Republican.

Primaria Constanta suspenda activitatea cu publicul la sediu, dupa ce mai multi angajati au fost testati pozitiv pentru noul coronavirus

Mai multi functionari publici din Primaria Constanta au fost testati pozitiv pentru noul coronavirus, astfel ca la sediu activitatea cu publicul a fost restrictionata total, anunta reprezentantii.

ştiri de la B1

actualitate, 13:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )