Libnet.ro
UNICEF

05:30

Adriean Videanu, la DIICOT in dosarul Romgaz

Antena3 Antena3,
Adriean Videanu, la DIICOT in dosarul Romgaz

Fostul ministru al Economiei Adriean Videanu s-a prezentat, joi, la sediul DIICOT, el fiind chemat de procurori in dosarul Romgaz, in care este acuzat de constituire a unui grup infractional organizat, abuz. continuă pe Antena3

Adriean Videanu, inculpat in dosarul Gaze ieftine

ACTUALIZARE 12:05 Adriean Videanu este inculpat in dosarul Gaze ieftine pentru Niculaie Procurorii DIICOT l-au informat pe Adriean Videanu ca nu mai este suspect, ci inculpat in dosarul Gaze Ieftine pentru Niculaie, transmit televiziunile de stiri. ---- Fostul ministru al Economiei Adriean Videanu s-a prezentat, joi, la sediul DIICOT, el fiind chemat de procurori in dosarul Romgaz, in care este acuzat de constituire a unui grup infractional organizat, abuz in serviciu si complicitate la delapidare, transmite Agerpres.

Adriean Videanu este audiat la DIICOT in dosarul Romgaz-Interagro

Adriean Videanu a ajuns la DIICOT, fiind citat pentru audiere in dosarul in care este urmarit penal alaturi de Ioan Niculae pentru mai multe fapte de coruptie.

Fostul ministru Adriean Videanu, audiat la DIICOT

Fostul ministru Adriean Videanu s-a prezentat, joi dimineata, la Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIIICOT).

Adriean Videanu a fost convocat la DIICOT

Adriean Videanu, fostul ministru al Economiei, s-a prezentat joi dimineata la DIICOT.

Fostul ministru al Transporturilor Miron Mitrea afla, marti, daca scapa de inchisoare

Fostul ministru al Transporturilor Miron Mitrea afla, marti, daca va fi eliberat din inchisoare, dupa ce a contestat decizia magistratilor Tribunalului Constanta privind eliberarea sa conditionata.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )