Libnet.ro
UNICEF

13:00

Adriean Videanu: Nu exclud un Guvern de uniune nationala dupa alegeri, dar e putin probabil. PNL va iesi din USL

B1 B1,
Adriean Videanu: Nu exclud un Guvern de uniune nationala dupa alegeri, dar e putin probabil. PNL va iesi din USL

Liderul PDLAdriean Videanu a afirmat vineri, la RFI, ca tabelere politice din Romania trebuie sa gaseasca o solutie de coabitare, in cazul in care cele doua aliante electorale USLsiARD nu. continuă pe B1

Adrian Videanu: Nu exclud un Guvern de uniune nationala dupa alegeri, dar e putin probabil. PNL va iesi din USL

Liderul PDLAdriean Videanu a afirmat vineri, la RFI, ca tabelere politice din Romania trebuie sa gaseasca o solutie de coabitare, in cazul in care cele doua aliante electorale USLsiARD nu.

Videanu: PNL o sa iasa din USL; nu exclud guvern de uniune nationala, dar e putin probabil.

Puterea si opozitia actuala trebuie sa gaseasca o solutie de coabitare, daca nici USL si nici ARD nu obtin 50% plus unu la parlamentare, a declarat, la RFI, liderul PDL Adriean Videanu, sustinand ca PNL va iesi din USL si ca nu exclude un guvern de uniune nationala, desi sansele sunt mici, scrie Mediafax. Adriean Videanu crede ca va trebui, in interes national, gasita o solutie de coabitare. Ar trebui sa depasim discursurile politicianiste. Uitati-va la ceea ce se intampla: in momentul .

Videanu: Nu exclud posibilitatea unui guvern de uniune nationala. Mi-as dori o clarificare intre stanga si dreapta dupa alegeri

Presedintele interimar al PDL Bucuresti, Adriean Videanu, a declarat, vineri, ca un guvern de uniune nationala poate fi o solutie in conditiile in care criza nu a trecut, dar, totodata, aceasta ipoteza nu.

Adriean Videanu: Daca fiecare presedinte de organizatie de sector ar fi facut atat cat a facut Elena Udrea pentru organizatia Bucuresti lucrurile ar fi stat mult mai bine

Presedintele Adriean Videanu, presedintele interimar al organizatiei Bucuresti, a transmis HotNews. ro o serie de precizari in urma articolului publicat ieri, potrivit caruia conducerea PDL schimba oamenii lui Udrea de la organizatiile de sector. Ceea ce s-a discutat in Biroul Permanent National a fost transmis eronat . ) Daca fiecare presedinte de organizatie de sector ar fi facut atat cat a facut Elena Udrea pentru organizatia municipiului Bucuresti lucrurile ar fi stat mult mai bine. Din pacate unii presedinti de sector si-au facut treaba, altii nu si-au facut-o si acesta este subiectul analizei in cadrul organizatiei municipiului Bucuresti, a declarat Videanu.

Adriean Videanu: Privatizarea Oltchim, mostra suprema de incompetenta a Guvernului. Au facut-o in cel mai prost moment

Presedintele PDL Bucuresti, Adriean Videanu, a declarat joi, in cadrul emisiunii Ultimul cuvant, difuzata de B1 TV, ca privatizarea combinatului Oltchim este realizata intr-un moment inoportun, acest lucru.

Adriean Videanu: Daca fiecare presedinte de organizatie de sector ar fi facut atat cat a ...

Adriean Videanu, presedintele interimar al organizatiei PDL Bucuresti, a transmis HotNews. ro o serie de precizari in urma articolului publicat ieri, potrivit caruia conducerea PDL schimba oamenii lui Udrea de la organizatiile de sector. Ceea ce s-a discutat in Biroul Permanent National a fost transmis eronat. Discutia nu a vitzat persoane, ci organizarea partidului la nivelul sectoarelor municipiului Bucuresti, care din pacate nu este in concordanta cu prevederile statutare. Statutul .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.211 seconds )