Libnet.ro
UNICEF

17:45

Ce va aduce nou Apple iPhone 12 si cand s-ar putea lansa

Hotnews Hotnews,
 Ce va aduce nou Apple iPhone 12 si cand s-ar putea lansa

Presa a scris mult despre noua generatie de iPhone si ce va aduce ea, dar multe lucruri inca nu se stiu. Se pare ca vor fi patru modele noi, cel mai performant urmand sa aiba ecran urias, de 6,7 inci, iar Apple va lansa in doua etape iPhone-urile, cu cate doua modele in fiecare val de lansari. Vor fi si schimbari de design, iar iPhone va avea si conectivitate 5G, estimarile fiind ca ar putea fi produse 75 de milioane de terminale 5G in lunile de pana la finalul anului. continuă pe Hotnews

iPhone 12, aproape de lansare: acestea sunt primele modele care vor debuta

Apple urmeaza sa lanseze patru noi telefoane: iPhone 12 cu ecrane OLED si diagonale de 5,4 inci, 6,1 inci si 6,7 inci. Evenimentul oficial n-a fost anuntat. Zvonurile sugereaza ca iPhone 12 de.

iPhone 12, fara cea mai rapida versiune de 5G in Romania. Ce modele beneficiaza de millimeter-wave

Un singur model de iPhone 12 va suporta varianta millimeter-wave de 5G, iar acest lucru va fi disponibil doar intr-un numar limitat de tari. Romania nu este pe lista iPhone 12, fara versiunea millime.

iPhone 12 nu va veni cu cea mai rapida versiune de 5G din tara

Doar unul din modelele viitoarei serii iPhone 12 va suporta varianta millimeter-wave de 5G si doar intr-un numar limitat de tari, scrie News. ro.

iPhone 12 nu vine cu cea mai rapida versiune de 5G in Romania

Doar unul din modelele viitoarei serii iPhone 12 va suporta varianta millimeter-wave de 5G si doar intr-un numar limitat de tari.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )