Libnet.ro
UNICEF

00:07

Adultii din SUA, tot mai grasi. Nivelul obezitatii este intolerabil de ridicat

Antena3 Antena3,
Adultii din SUA, tot mai grasi. Nivelul obezitatii este intolerabil de ridicat

Rata obezitatii in randul adultilor a continuat sa creasca in 2013 in sase state din SUA si a ramas constanta in restul teritoriului, releva raportul anual publicat joi de Trust for Americas Health si. continuă pe Antena3

Adultii din SUA, tot mai grasi. Nivelul obezitatii este intolerabil de ridicat

Rata obezitatii in randul adultilor a continuat sa creasca in 2013 in sase state din SUA si a ramas constanta in restul teritoriului, releva raportul anual publicat joi de Trust for Americas Health si.

Kaspersky Lab: Piata locala de solutii de securitate se bazeaza tot mai mult pe segmentul B2B

Piata locala de solutii de securitate antivirus incepe sa se bazeze tot mai mult pe segmentul B2B, asta deoarece tot mai multe firme opteaza sa protejeze confidentialitatea datelor cu care opereaza, sustin expertii Kaspersky Lab Romania, reprezentanta.

Studiu: Tot mai multi tineri in mediul de afaceri

In mediul de afaceri lucreaza tot mai multi tineri, care isi doresc sa lucreze intr-o firma in care exista potential de crestere, arata o analiza a KeysFin, citata de Agerpres.

Tot mai multi politisti reclama intentia unor cetateni de a-i mitui

Tot mai multi politisti refuza sa ia mita si, mai mult, sesizeaza Directia Generala Anticoruptie. Marti, inca doi agenti de politie din judetele Iasi, respectiv Vrancea au refuzat categoric sa se lase mituiti , informeaza DGA.

Tarile baltice si Polonia se tem tot mai mult de Rusia

Locuitorii tarile baltice si Polonia se tem tot mai mult de actiunile Moscovei, pe fondul conflictului din Ucraina si al fricii istorice fata de vecinul lor de la rasarit.

SEM Days 2014: despre vizibilitate, relevanta si putere in online, cu specialistii din SUA, UK si Romania

Timp de 2 zile, la SEM Days, invitatii speciali din SUA si UK alaturi de specialistii locali din domeniu, le vor oferi participantilor la eveniment o perspectiva complexa asupra evolutiei mediului online din.

Bursele din SUA si Canada au inchis in crestere

Principalii indici bursieri din SUA si Canada au inchis sedinta de tranzactionare de ieri in crestere.

Tot mai multi romani sunt alaturi de Antena 3

In luna august, ~ 3. 000 de telespectatori au urmarit cel putin un minut din programele Antena 3, conform cifrelor oferite de Kantar Media, pe targetul 18+ urban. La nivelul intregii zile, Antena 3 a inregistrat.

FOTO: Tunsori fascinante! Ce poate sa faca un frizer din SUA doar cu o foarfeca si o masina de tuns

Hair stilistu-ul din San Antonio, SUA, creeaza adevarate opere de arta, cu acordul clientilor sai, fara sa aiba nevoie, ca material de lucru, decat de parul si de scalpul celor pe care ii tunde.

Volumul Sibex, afectat de ziua muncii din SUA

La jumatatea sedintei de debut din septembrie numarul contractelor futures incheiate pe piata Sibex era de numai 177, cu o valoare de 1,11 milioane de lei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2391 seconds )