Libnet.ro
UNICEF

01:05

Adunare cetateneasca in comuna Borcea despre pesta porcina. Prefectul judetului: Actiunile de constientizare vor continua

Adevărul Adevărul,
Adunare cetateneasca in comuna Borcea despre pesta porcina. Prefectul judetului: Actiunile de constientizare vor continua

Cu pesta porcina care bate la usa, autoritatile din judetul Calarasi au demarat actiuni de constientizare si informare a satenilor. O astfel de adunare a avut loc duminica, 5 august, in comuna Borcea, localitate aflata la doi pasi de municipiul Fetesti, unde a fost declarat focar de pesta porcina africana. continuă pe Adevărul

ANSVSA, despre pesta porcina: in zona de sud-est a Romaniei evolutia bolii este agresiva, 16 focare in judetul Ialomita

Pesta porcina africana s-a extins in 98 de localitati din opt judete, fiind confirmate in total 545 de focare, insa in zona de sud-est a Romaniei evolutia bolii este extrem de agresiva, conform datelor publicate vineri de Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor ANSVSA).

Seful ANSVSA, declaratii uluitoare despre pesta porcina: Am organizat un workshop (VIDEO)

Presedintele Autoritatii Nationale Sanitar Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor ANSVSA), Geronimo Branescu, a declarat duminica, in cadrul emisiunii Talk B1, ca una dintre masurile luate in contextul.

Ciolos, despre pesta porcina africana: Un intreg sector zootehnic si alimentar poate fi compromis pe termen lung din incompetenta

Fostul premier Dacian Ciolos spune ca Guvernul a scapat complet de sub control - pentru ca epidemiile nu raspund la controlul politic - raspandirea pestei porcine africane, iar consecintele sunt extrem de grave pentru Romania, pentru fermierii romani, pentru industria zootehnica si cea alimentara locale.

Anunt important despre pesta porcina. Ce spune ministrul Petre Daea

Romanii nu vor ramane fara porci din cauza virusului pestei porcine africane, pentru ca suntem in stare sa producem urgent si sa inlocuim aceste pierderi, a anuntat ministrul Agriculturii, Petre.

Suspiciune de pesta porcina in comuna Borcea. Politia si Directia Sanitara au instituit, preventiv, filtre dezinfectante

Pesta porcina africana se extinde rapid. Autoritatile din Calarasi sunt in alerta maxima, dupa ce a fost anuntata o posibila imbolnavire in comuna Borcea. Pana la confirmarea probelor de laborator, Politia si Directia Sanitar Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor au instituit, preventiv, filtre dezinfectante la intrarea in localitatile Borcea si Stefan cel Mare.

Suspiciune de pesta porcina pe malul Borcei. Politia si Directia Sanitara au instituit filtre dezinfectante la Borcea si Stefan cel Mare

Pesta porcina africana se extinde rapid. Autoritatile din Calarasi sunt in alerta maxima, dupa ce a fost anuntata o posibila imbolnavire in comuna Dragalina. Pana la confirmarea probelor de laborator, Politia si Directia Sanitar Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor au instituit, preventiv, filtre dezinfectante la intrarea in localitatile Borcea si Stefan cel Mare.

Tolo.ro, dezvaluiri INCENDIARE despre DEZASTRUL produs de pesta porcina: Guvernul ASCUNDE PROPORTIILE EPIDEMIEI (FOTO)

Dezvaluiri de ultima ora cu privire la dezastrul produs de pesta porcina. O investigatie Tolo. ro, realizata pe baza unor documente si marturii interne din Autoritatea Nationala Sanitar Veterinara si.

Petre Daea, despre pesta porcina: Nu nteleg cum ntr-un complex cu o singura intrare si iesire a putut intra virusul

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a declarat ca este un mare semn de intrebare felul in care a putut intra virusul pestei porcine intr-un complex care are o singura intrare si iesire, precizand ca in momentul de fata opt judete sunt afectate, iar situatia cea mai severa este in judetul Tulcea.

Germania: Pe marginea drumurilor exista panouri de atentionare pentru pesta porcina in germana, engleza, poloneza si ROMANA (FOTO)

Situatie tot mai grava in Romania. Pesta porcina africana se extinde de la o zi la alta, mai repede decat pot interveni autoritatile. Flagelul a afectat 98 de localitati din opt judete, fiind confirmate in to.

Germania: Pe marginea drumurilor exista panouri de atentionare privind pesta porcina in germana, engleza, poloneza si ROMANA (FOTO)

Situatie tot mai grava in Romania. Pesta porcina africana se extinde de la o zi la alta, mai repede decat pot interveni autoritatile. Flagelul a afectat 98 de localitati din opt judete, fiind confirmate in to.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )