Libnet.ro
UNICEF

09:45

Ce a adus Augustin Viziru in bagaj la Ferma 2020. Mihaela Radulescu a ramas cu gura cascata

Playtech Playtech,
Ce a adus Augustin Viziru in bagaj la Ferma 2020. Mihaela Radulescu a ramas cu gura cascata

Proaspat intrat in Ferma, emisiunea de la Pro TV, Augustin Viziru a fost luat la rost de Mihaela Radulescu, cand aceasta i-a verificat bagajul. Nimeni nu se astepta ca prezentatoarea sa gaseasca asa ceva in geanta concurentului. Ce a putut sa aduca Augustin Viziru in bagaj la Ferma Nou intrat in Ferma 2020, Augustin Viziru . continuă pe Playtech

Cine e iubita actorului Augustin Viziru si de ce se ascunde de ochii lumii (GALERIE FOTO-VIDEO)

Augustin Viziru s-a alaturat de curand show-ului Ferma Vedetelorde la ProTv, insa, pentru ca a devenit de curand taticul unei fetite, a plecat cu sufletul greu de acasa. Daca pana la.

Ce surpriza a avut Mihaela Radulescu atunci cand si-a deblocat telefonul. Toata lumea a vazut

Mihaela Radulescu a avut parte de o surpriza uriasa atunci cand si-a deschis telefonul si a intrat pe reteaua de socializare, la implinirea a sase ani de relatie cu Felix Baumgartner. Celebrul parasutist nu a cerut-o de sotie pe vedeta de televiziune, insa a dat dovada ca se iubesc mai mult ca oricand, chiar daca .

Surpriza de proportii. Ce s-a intamplat de fapt cu Felix si Mihaela Radulescu (VIDEO)

Relatia dintre Felix Baumgartner si Mihaela Radulescu a starnit numeroase controverse in presa tabloida, dar si in mediul online. Lipsa imaginilor si a declaratiilor de dragoste dintre cei a condus la o serie.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )