Libnet.ro
UNICEF

19:31

ADVERTORIAL Augusta Dragic, Fundatia Superbet: Ce sfat am pentru orice femeie din Romania? Ai grija de tine, nu neglija sanatatea!

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ADVERTORIAL Augusta Dragic, Fundatia Superbet: Ce sfat am pentru orice femeie din Romania? Ai grija de tine, nu neglija sanatatea!

In Romania, Pandemia COVID a condus la intarzieri in diagnosticarea si tratamentul pacientilor oncologici, inclusiv a victimelor cancerului de col uterin si de san printre femei; este una din concluziile conferintei de presa prilejuita de evenimentul Digital Race for Cure 2020 care are loc intre 25 si 27 septembrie. Evenimentul este cea mai renumita cursa de informare si de strangere de fonduri pentru cancerul de san. Fiecare inscriere pe raceforthecure. eu) in cursa digitala este transformata in analize medicale pentru femeile defavorizate, care poate nu au facut niciodata o mamografie sau un test Papanicolau. continuă pe Ziarul Bursa

City-break in septembrie. Cele mai bune variante de haine pentru orice destinatie urbana

Niciodata nu sunt prea multe haine. Daca este nevoie de ele?, ar spune unele femei. Adevarat, tocmai de aceea exista o tehnica prin care iti poti construi o garderoba capsula ori, daca vrei sa pleci intr-o minivacanta in aceasta toamna, te poti folosi de o regula usoara: realizarea tinutelor inainte de plecare. Cele mai bune .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )