Libnet.ro
UNICEF

10:00

ADVERTORIAL Cum ii pregatim pe cei mici pentru inceperea unui nou an scolar?

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ADVERTORIAL Cum ii pregatim pe cei mici pentru inceperea unui nou an scolar?

Desi cei mici se bucura inca din plin de vacanta de vara, pentru noi parintii am putea spune ca provocarile in ceea ce priveste pregatirile acestora pentru scoala, de abia acum incep. continuă pe Ziarul Bursa

Cum ii pregatim pe cei mici pentru inceperea unui nou an scolar?

Desi cei mici se bucura inca din plin de vacanta de vara, pentru noi parintii am putea spune ca provocarile in ceea ce priveste pregatirile acestora pentru scoala, de abia acum incep.

Un nou set de masuri pentru inceperea anului scolar, in pregatire: Elevii ar putea avea ore de numai 30 de minute, iar masca ar putea fi obligatorie inca de la clasa I (VIDEO)

Autoritatile pregatesc un nou set de masuri pentru inceperea anului scolar in data de 14 septembrie, iar regulile propuse au fost cuprinse intr-un proiect de ordonanta de urgenta, care ar urma sa fie.

Sectorul 4 a creat propriul regulament de functionare a scolilor in perioada pandemiei de coronavirus. Primarul Daniel Baluta: Suntem pregatiti pentru inceperea noului an scolar

Primaria Sectorului 4 a anuntat, marti, ca a creat un regulament in baza caruia vor fi asigurate toate normele de siguranta pentru elevii si profesorii din sector. Documentul a fost elaborat de catre.

175 milioane euro pentru inceperea anului scolar in conditii bune

Guvernul a pregatit o alocatie bugetara de 175 milioane euro pentru achizitia de tablete, laptop-uri.

3 pasi pentru aprinderea unui trabuc

Fumarea unui trabuc este de cele mai multe ori un moment special, iar aprinderea acestuia reprezinta un ritual in sine. Dupa ce ti-ai ales trabucul cu aroma, taria si toate caracteristicile care sunt pe gustul tau, va tr.

Whistleblowing. Noi obligatii legale impuse companiilor pentru asigurarea unui mediu de business sanatos

Organizatia Transparency International a afirmat recent ca in anul 2020, nu se mai poate gasi nicio justificare pentru a lasa avertizorii de integritate whisteblowers) neprotejati. Mesajul a fost adresat atat autoritatilor, cat si mediului de afaceri. Un whistleblower e practic o persoana care ofera informatii despre anumite conduite ilegale, incorecte sau lipsite de etica din cadrul unei companii private sau publice.

Romanca din Marea Britanie, apel pentru gasirea unui barbat atragator cu care a flirtat intr-un Lidl: Cine si unde esti?

O romanca stabilita in Marea Britanie a facut un apel pe retelele de socializare pentru a-l gasi pe barbatul atragator cu care a flirtat recent intr-un supermarket Lidl. Tanara pe nume Ana Palmer povesteste ca a schimbat cateva priviri cu barbatul misterios in timp ce isi facea cumparaturile la supermarketul situat in Tavistock, Devon.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )