Libnet.ro
UNICEF

15:00

Aeronava Blue Air de pe ruta Bucuresti-Valencia, intoarsa din drum din cauza unei pasari

Antena3 Antena3,
Aeronava Blue Air de pe ruta Bucuresti-Valencia, intoarsa din drum din cauza unei pasari

O pasare a provocat intoarcerea din drum a unei aeronave Blue Air, care a decolat din Bucuresti catre Valencia la ora 7. Pasarea a intrat intr-unul din motoarele aeronavei, provocand defectarea. continuă pe Antena3

Aeronava Blue Air de pe ruta Bucuresti-Valencia, intoarsa din drum din cauza unei pasari

O pasare a provocat intoarcerea din drum a unei aeronave Blue Air, care a decolat din Bucuresti catre Valencia la ora 7. Pasarea a intrat intr-unul din motoarele aeronavei, provocand defectarea acestuia.

Blue Air militeaza impotriva coruptiei din Romania. Avion pictat cu sigla Rezist

Compania de transport aerian Blue Air a lansat un mesaj direct si indraznet la adresa coruptiei din Romania, adoptand mesajul simbol al protestelor anticoruptie, Rezist, si inscriptionandu-l pe imaginea unui avion propriu.

Incident in aer: Un avion care zbura pe ruta Bucuresti - Valencia, intors din drum, dupa ce o pasare a intrat la unul dintre motoare

Un avion al companiei Blue Air, care a decolat marti dimineata de pe Aeroportul Otopeni si care trebuia sa ajunga la Valencia s-a intors din drum, informeaza B1 TV. Totul s-a intamplat dupa.

Compania Blue Air isi face publicitate cu imaginea unui avion pictat cu sigla REZIST

Compania de transport aerian Blue Air a postat pe Internet imaginea unui avion care poarta inscriptionata, alaturi de sigla proprie a companiei, si una dintre devizele folosite de protestatarii anticoruptie din Romania.

Blue Air, atac direct impotriva Guvernului: Rezist Coruptiei din Romania, pe avioane

Compania aeriana Blue Air, intr-o miscare indrazneata si complet atipica unei companii private, a postat pe pagina de Facebook fotografia unui avion pe care scrie RezistCoruptieiDinRomania.

Panica la bordul unor curse Blue Air, compania cu cea mai VECHE FLOTA din tara! Cele mai grave incidente ale operatorului low cost

Compania de zbor low cost s-a confruntat cu mai multe incidente de-a lungul timpului, majoritatea problemelor avand loc la decolare. Conform unei analize facute de Aeronews, flota Blue Air este cea mai veche.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1992 seconds )