Libnet.ro
UNICEF

01:05

O aeronava din Israel a aterizat in Turcia pentru prima data in zece ani

Hotnews Hotnews,
 O aeronava din Israel a aterizat in Turcia pentru prima data in zece ani

O aeronava apartinand companiei aeriene israeliene El Al a aterizat duminica pe pamant turcesc pentru prima data in 10 ani, marcand primul zbor direct israelian catre Turcia dupa o intrerupere provocata de o grava criza diplomatica izbucnita intre cele doua tari in 2010, transmite dpa din Tel Aviv. continuă pe Hotnews

O aeronava israeliana a aterizat in Turcia, pentru prima data in zece ani

O aeronava apartinand companiei aeriene israeliene El Al a aterizat duminica pe pamant turcesc pentru prima data in 10 ani, marcand primul zbor direct israelian catre Turcia dupa o intrerupere provocata de o grava criza diplomatica izbucnita intre cele doua tari in 2010.

Aparitie neasteptata pe o strada din Campia Turzii: Este pentru prima data cand ne confruntam cu o asemenea problema (VIDEO)

Aparitie total neasteptata pe o strada din Campia Turzii, din judetul Cluj. Mai multi tineri, care se aflau intr-o masina, au zarit pe strada un pui de urs, care se ratacise de mama sa.

VIDEO Cursa inedita pe strazileunui orasel din Cluj: pui de urs urmarit cu masina de cativa tineri. Prima data cand ne confruntam cu o astfel de problema

Un urs a fost filmat sambata seara pe strazile din Campia Turzii, judetul Cluj. Este prima data cand autoritatile se confrunta cu o asemenea problema. Politistii au cautat toata noaptea ursul, dar nu l-au gasit.

Israel se pregateste pentru redeschiderea turismului international

Ministerul Turismului din Israel estimeaza o injumatatire a numarului de turisti in 2020, fata de 2019.

Premiera: China nu mai vorbeste de crestere economica, pentru prima data din 1990

China nu isi va stabili un obiectiv de crestere in acest an, a anuntat vineri premierul Li Keqiang, o decizie fara precedent pentru gigantul asiatic, inca slabit de pandemia noului coronavirus, informeaza AFP si Reuters.

PENTRU PRIMA OARA IN ISTORIE Romania poate sa absoarba fonduri chiar de la inceputul urmatorului exercitiu financiar

Guvernul Romaniei a aprobat in sedinta de ieri trei initiative legislative propuse de Ministerul Fondurilor Europene, care insumeaza alte 335 de milioane de euro pentru ajutorarea persoanelor defavorizate dar si pentru pregatirea urmatorului exercitiu financiar de 7 ani de zile.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )