Libnet.ro
UNICEF

13:00

O aeronava militara va transporta pacienti cu Covid-19 care nu mai au loc in spitalele din Bucuresti FOTO VIDEO

Adevărul Adevărul,
O aeronava militara va transporta pacienti cu Covid-19 care nu mai au loc in spitalele din Bucuresti FOTO VIDEO

O aeronava militara este pregatita, joi, pentru a transporta pacienti cu coronavirus care nu mai au loc in Bucuresti. Decolarea se va face de la Baza 90 Transport Aerian Otopeni. continuă pe Adevărul

Pacienti COVID-19 in stare grava si care nu mai au loc in spitalele din Bucuresti, transferati cu o aeronava militara la spitale din Bacau si Iasi

O aeronava militara de tipul C-27J Spartan decoleaza joi dupa-amiaza de la Otopeni cu mai multi pacienti COVID-19 din Bucuresti aflati in stare grava si care nu mai au loc in sectiile de Terapie Intensiva. Pacientii sunt transferati la spitale din Iasi si Bacau. MApN anunta ca in total joi vor fi mai multe zboruri efectuate si vor fi transportati 15 pacienti din Bucuresti.

CORONAVIRUS |5 pacienti in stare grava, transportati cu o aeronava militara din Bucuresti la spitale din Moldova (VIDEO, FOTO)

Ministerul Apararii Nationale a anuntat ca e pregatit sa transporte joi, din Bucuresti la spitale din Moldova, 15 pacienti infectati cu coronavirus si care sunt in stare grava. intr-un prim zbor, vor fi.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )