Libnet.ro
UNICEF

01:05

Aeroport privat de 100 de milioane de euro facut la Caransebes. Vreau sa fie cel mai modern si mai frumos din Romania

Adevărul Adevărul,
Aeroport privat de 100 de milioane de euro facut la Caransebes. Vreau sa fie cel mai modern si mai frumos din Romania

Gabriel Olariu, actionarul principal al firmei care are in concesiune aeroportul din Caransebes, judetul Caras-Severin, a demarat proiectul de modernizare al obiectivului. continuă pe Adevărul

Niculae Badalau anunta ca o companie din Emiratele Arabe va investi in constructia unui aeroport privat la Giurgiu: Locul unde se va afla este, deocamdata, confidential

Ministrul Economiei, Niculae Badalau, a anuntat ca la Giurgiu se va construi unul dintre cele mai mari aeroporturi din Europa. Este vorba despre un aeroport privat pentru pasageri si pentru marfa, care se va.

Consiliul Judetean Ilfov lanseaza 6 licitatii, in valoare de 104 milioane euro, pentru extinderea si reabilitarea retelelor de alimentare cu apa

Consiliul Judetean Ilfov, prin compania Apa-Canal Ilfov, a lansat 6 licitatii, in valoare de 496 milioane lei 104 milioane euro), pentru extinderea si reabilitarea retelelor de alimentare cu apa, potrivit unor anunturi publicate pe platforma SICAP.

Spitalul Regional din Cluj va avea 849 de paturi, 19 sali de operatie, 7 etaje si heliport si va costa 500 de milioane euro. Indicatorii tehnico-economici, aprobati in sedinta de Guvern

Spitalul Regional din Cluj va avea o capacitate de 849 de paturi, din care 744 de paturi de spitalizare pentru ingrijiri acute, 19 sali de operatie, 7 etaje si heliport. Spitalul urmeaza sa fie construit in localitatea Floresti de langa Cluj Napoca, iar costurile investitiei sunt estimate la 2. 751 de mii de lei, echivalentul a aproximativ 500 de milioane de euro. Indicatorii tehnico-economici au fost aprobati in sedinta de Guvern de astazi. Potrivit ministrului Sanatatii, Sorina Pintea, cele 3 spitale regionale ce urmeaza sa fie construite cu co-finantare europeana - Cluj, Iasi si Craiova - ar putea fi gata peste 7 ani.

Proprietarul eMAG si OLX investeste 2,1 milioane Euro intr-un startup de blockchain

DappRadar, un startup lituanian de analiza a aplicatiilor descentralizate dezvoltate cu ajutorul blockchain, a primit o finantare de 2,1 milioane de euro de la fondul de investitii Naspers, care controleaza in Romania afaceri de comert online ca eMag, OLX sau Autovit. ro.

Chinezii de la Geely investesc 50 milioane Euro in taxiul zburator Volocopter, alaturi de alte firme

Startup-ul german Volocopter, care vrea sa scoata pe piata un taxi zburator in intregime electric, a obtinut luni o finantare de 50 de milioane de dolari de la producatrul auto chinez Geely, detinator al brandurilor Volvo si Lotus.

Reynaers Aluminium vrea sa investeasca 1,4 milioane euro in urmatorii 5 ani

Reynaers Aluminium Romania, parte a liderului european pe segmentul solutiilor de aluminiu pentru sectorul de constructii, are un plan de investitii de 1. 000 euro pentru urmatorii cinci ani, destinat expansiunii si dezvoltarii pe plan local, a anuntat, ieri, Daniel Popa, Country Manager Reynaers Romania, in cadrul unei conferinte de presa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2004 seconds )