Libnet.ro
UNICEF

14:30

Aeroportul Zaventem din Bruxelles nu se va redeschide inainte de marti

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Aeroportul Zaventem din Bruxelles nu se va redeschide inainte de marti

Aeroportul din Bruxelles a anuntat sambata ca nu-si va relua activitatea inainte de marti, 29 martie, dupa dublul atentat sinucigas in sala de asteptare de la inceputul acestei saptamani, relateaza Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Atentate la Bruxelles. Aeroportul Zaventem din capitala Belgiei ramane inchis pana marti

Aeroportului Zaventem din Bruxelles, unde 11 persoane au fost ucise si alte 81 ranite in urma a doua explozii produse marti dimineata, va ramane inchis pentru zborurile civile pana marti, 29 martie, potrivit unui anunt publicat sambata pe contul de Twitter al companiei care administreaza aeroportul.

Washington: teroristii au vizat cetateni americani in explozia de la aeroportul din Bruxelles

Seful serviciului de securitate al Casei Albe a anuntat miercuri ca teroristii ar fi vizat cetateni americani in explozia de la aeroportul Zaventem din metropola belgiana, intrucat unul dintre atacatori s-a detonat in apropiere de biroul de imbarcare al companiei American Airlines, transmite Reuters, citata de news. ro.

Trei suspecti pusi sub acuzare, unul ar fi supravietuitorul atacului de la aeroportul din Bruxelles

Procurorii belgieni au confirmat ca au formulat acuzatii de terorism impotriva a trei barbati, dintre care unul ar fi cel de-al treilea suspect din poza surprinsa de camerele de supraveghere ale aeroportului din Bruxelles chiar inainte de atentatele de marti, a anuntat Reuters.

O harta a Aeroportului Zaventem din Bruxelles a fost gasita intr-un apartament din Atena unde a stat coordonatorul atentatelor de la Paris

Schite si o harta a aeroportului Zaventem din Bruxelles au fost descoperite pe un calculator gasit intr-un apartament din Atena, unde Abdelhamid Abaaoud, presupusul organizator al atentatelor din Paris, ar fi locuit in ianuarie 2015, sustin surse din politie citate de site-ul grec skai. gr.

Atacurile din Bruxelles: Najim Laachraoui, implicat in atacurile de la Paris, este al doilea kamikaze de la aeroportul din Bruxelles (surse)

Cotidianul belgian De Standaard informeaza, citand o sursa neidentificata, ca cel de-al doilea atentator sinucigas de pe aeroportul international din Bruxelles a fost Najim Laachraoui, dat deja in urmarire in legatura cu atacurile teroriste din noiembrie de la Paris, informeaza Reuters.

Doi oficiali americani, dati disparuti dupa atentatele din Bruxelles

Departamentul de Stat al SUA a anuntat ca printre cei care au fost dati disparuti de rude dupa atentatele din Bruxelles, soldate cu 31 de morti si 205 raniti, se numara si doi oficiali americani. Totusi, Washington-ul nu are informatii cu privire la cetateni americani decedati in atacurile teroriste care au zguduit metropola belgiana, desi pana acum au fost identificate doar trei victime, transmite Reuters, potrivit news. ro.

Fratii El Bakraoui, doi dintre presupusii autori sinucigasi de la aeroportul Zaventem

ACTUALIZARE 14:22 Zi de doliu national, joi, pe teritoriul Romaniei, in memoria victimelor atentatelor de la Bruxelles Guvernul Romaniei a decis ca joi, 24 martie, sa fie declarata zi de doliu national in tara noastra, ca semn de solidaritate cu victimele atentatelor de la Bruxelles, a anuntat Dan Suciu, purtatorul de cuvant al Executivului. *ACTUALIZARE 14:08 Suspectul arestat astazi in Anderlecht nu este Najim Laachraoui *ACTUALIZARE 13:20 Confuzie in legatura cu cel de-al treilea suspect *ACTUALIZARE 13:07 Zborurile TAROM Bucuresti-Bruxelles-Bucuresti de miercuri au fost anulate *ACTUALIZARE. 12:00 Najim Laarchraoui a fost arestat Najim Laarchraoui, in varsta de 24 de ani, a fost arestat la Anderlecht, o suburbie a Bruxelles-ului. *ACTUALIZARE 11:07 MAE: Alerta de gradul 4 pe intreg teritoriul belgian *ACTUALIZARE 10:49 Premierul francez afirma ca este nevoie urgenta de intarirea controalelor la frontierele externe ale UE *ACTUALIZARE 10:31 Fortele de securitate belgiene au descoperit un computer cu mesaje avand legatura cu ISIS *ACTUALIZARE 10:11 Al treilea suspect de la aeroportul Zaventem este Najim Laachraoui.

Atentate la Bruxelles. Suspectul care a fugit de pe Aeroportul Zaventem este Faycal Cheffou, un jurnalist independent

Faycal Cheffou, un jurnalist independent, ar fi cel de-al treilea barbat care apare in imaginea de pe camera de supraveghere, alaturi de cei doi atentatori sinucigasi de la aeroportul din Bruxelles, a anuntat sambata cotidianul La Derniere Heure.

Ce stim pana acum despre teroristii din Bruxelles: doi frati kamikaze s-au aruncat in aer la aeroport si la metrou, al treilea suspect e cautat in toata tara

Articol actualizat) Incep sa apara informatii concrete despre autorii atentatelor care au zguduit marti Bruxelles-ul. Unul dintre cei care apar in fotografia facuta publica de politie in mijloc) cu o manusa neagra pe mana stanga este Ibrahim El Bakraoui, care a detonat o bomba in aeroportul Zaventem si a murit in explozie. Insotitorul sau care poarta o palarie este Najim Laachraoui, care nu si-a detonat bomba. Khalid El Bakraoui, fratele lui Ibrahim, ar fi murit si el dupa ce s-a detonat in metrou, in statia Maelbeeck.

Aeroportul din Bruxelles nu reia cursele de pasageri pana marti

Aeroportul din Bruxelles a anuntat sambata ca nu-si va relua activitatea inainte de marti, 29 martie, dupa dublul atentat sinucigas in sala de asteptare de la inceputul acestei saptamani .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2322 seconds )