Libnet.ro
UNICEF

09:15

Afaceri de aproape 100 de milioane euro pentru Albalact, al treilea producator de pe piata lactatelor din Romania

Adevărul Adevărul,
Afaceri de aproape 100 de milioane euro pentru Albalact, al treilea producator de pe piata lactatelor din Romania

Compania Albalact a incheiat anul 2013 cu o crestere profitabila a afacerilor, arata raportul financiar aprobat luni in Adunarea Generala a Actionarilor. Albalact a obtinut, anul trecut, o crestere cu 23% la suta a cifrei de afaceri, care a ajuns la 423. 587 lei, si a inregistrat un profit de 8. 362 lei, cu 14% mai mare decat profitul din anul precedent. continuă pe Adevărul

Ponta: Investitii de 100 milioane euro, bani aruncati de Nita

In cadrul Regiei Nationale responsabila cu activitatile nucleare au fost efectuate investitii de 100 milioane euro, bani aruncati de ministrul Economiei, Constantin Nita, potrivit declaratiilor Premierului Ponta de astazi.

Proiect. Aproape 5,8 milioane de euro pentru reabilitarea a cinci artere din Capitala

Aproape 5,8 milioane de euro ar putea aloca Administratia Strazilor Bucuresti pentru a reabilita a cinci artere din sectoarele 1, 3, 5 si 6, care insumeaza aproximativ 2. 300 de metri, proiectele urmand sa fie dezbatute marti de consilierii generali.

10 milioane de euro: Capitala ar putea avea 97,7 kilometri de piste noi pentru biciclete

Aproape 98 de kilometri de piste noi pentru biciclete ar putea fi amenajate in Capitala pe 60 de strazi, alaturi de 78 de parcari pentru biciclete si 18 centre de inchiriere, valoarea investitiei fiind de aproape 10 milioane euro, potrivit unui proiect.

incasarile din timbrul de mediu au fost de aproape 166 milioane lei

Incasarile din timbrul de mediu s-au ridicat, in primele trei luni ale anului, la aproape 166 milioane de lei, a declarat astazi, intr-o conferinta de specialitate, Adrian Gearap, presedintele Administratiei Fondului pentru Mediu AFM).

FOTO Investitie de 2,5 milioane de euro pentru un nou Cinema City in AFI Ploiesti

Cinema City a deschis al doilea multiplex din Ploiesti, in mall-ul AFI Palace. Investitia totala este de 2,5 milioane de euro.

Doua companii auto din Vestul Europei vor sa investeasca 75 milioane euro in Romania

Doua companii auto din Vestul Europei sunt interesate sa faca investitii in Romania, in valoare totala de circa 75 milioane euro, care vor genera in prima faza circa 170 de locuri de munca, a declarat Constantin Stroe, presedintele Asociatiei Constructorilor de Automobile din Romania ACAROM), organizatia ce reprezinta pe plan local interesele producatorilor auto si ale furnizorilor de componente.

Remus Borza: Listarea Hidroelectrica va genera infuzie de capital de 300-500 milioane euro

Remus Borza, Administratorul judiciar al Hidroelectrica, a angajat directorul care va coordona procesul de listare a companiei pe bursa si estimeaza ca aceasta operatiune va genera o infuzie de capital de 300-500 milioane euro, potrivit unui comunicat remis astazi redactiei.

Ministrul fondurilor europene: Am alocat peste trei miliarde de euro pentru IMM-uri

Ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, a anuntat, vineri, in cadrul reuniunii ministrilor UE responsabili pe tema politicii de coeziune, ca Romania a alocat peste trei miliarde de euro pentru IMM-uri.

Proiect : Aproape 100 km de piste noi pentru biciclete in Capitala

Pe ordinea de zi a sedintei de marti a Consiliului General al Municipiului Bucuresti CGMB) se afla proiectul privind implementarea unui sistem de transport cu bicicleta in zona centrala a Capitalei, relateaza Mediafax.

ANRP solicita revizuirea unei hotarari judecatoresti prin care s-au acordat despagubiri de 8 milioane euro

Autoritatea Nationala pentru Restituirea Proprietatilor ANRP) a solicitat joi Primariei Municipiului Giurgiu sa intreprinda demersurile legale pentru revizuirea, pe cale judecatoreasca, a unei sentinte a Tribunalului Giurgiu prin care in anul 2006 s-a recunoscut dreptul de despagubire pentru suma de 8 milioane de euro.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )