Libnet.ro
UNICEF

21:01

Ce om de afaceri care trebuia sa fie in izolare a fost prins de radar cu 104 kmh

Adevărul Adevărul,
Ce om de afaceri care trebuia sa fie in izolare a fost prins de radar cu 104 kmh

Un om de afaceri de 35 de ani care trebuia sa se afle in izolare la domiciliu a fost surprins de radar cand conducea un autoturism cu 104 kilometri pe ora pe o strada din Sectorul 2 al Capitalei. continuă pe Adevărul

Barbat de 35 de ani care trebuia sa fie in izolare, prins de radar cu 104 kmh, in Sectorul 2

Un barbat de 35 de ani care trebuia sa se afle in izolare la domiciliu a fost surprins de radar cand conducea un autoturism cu 104 kilometri pe ora pe o strada din Sectorul 2 al Capitalei.

Lovitura de proportii a DIICOT: Cel mai mare falsificator de bancnote din plastic din lume a fost prins. Cum a creat super-leul (FOTO)

Procurorii antimafia anunta ca a fost prins cel mai mare falsificator de bancnote de plastic din lume in urma unei actiuni a Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism.

Cristina Dorobantu, in bratele unui milionar. Uite cine este omul de afaceri care o rasfata pe vedeta de la Kanal D (GALERIE FOTO)

Prezentatoarea de la Kanal D, Cristina Dorobantu se plimba cu bolizi de zeci de mii de euro. Frumoasa vedeta s-a cuplat recent cu un milionar din Cluj care o rasfata in fel si chip. De cateva luni, Cristina.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )