Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un om de afaceri din Iasi, gasit spanzurat in casa

Antena3 Antena3,
Un om de afaceri din Iasi, gasit spanzurat in casa

Un om de afaceri din Iasi a fost gasit spanzurat in vila sa din localitatea Tomesti. Din primele cercetari, Mihai Tibu s-a sinucis, scriebzi. ro. Barbatul a lasat si un bilet de adio. El era un. continuă pe Antena3

Cine era Mihai Tibu, omul de afaceri din Iasi gasit spanzurat. Ce a scris in mesajul de adio

Un om de afaceri din Iasi a fost gasit spanzurat, marti dimineata, in curtea casei sale. Descoprerirea macabra a fost facuta de o vecina, care a sunat imediat la numarul de urgenta 112 si a alertat autoritatile. Mihai Tibu a lasat familiei un bilet de adio in care a cerut iertare pentru gestul sau. Omul .

Proaspat absolvent al UMF Iasi, gasit spanzurat intr-o padure

Un tanar originar din judetul Bacau, proaspat absolvent al UMF Iasi, a fost gasit spanzurat intr-o p.

Moarte tragica la Iasi. Proaspat absolvent de facultate, gasit spanzurat intr-o padure

Un tanar originar din judetul Bacau, proaspat absolvent al UMF Iasi, a fost gasit spanzurat intr-o padure din municipiul Iasi, trupul sau fiind descoperit de un prieten.

Dupa o cearta cu iubita, un tanar din Iasi s-a intins pe sosea si a asteptat sa fie lovit de o masina. Constantin se zbate acum intre viata si moarte

Un tanar din Iasi se zbate intre viatasi moarte dupace a fost lovit de o masina. Incidentul s-a petrecut sambatasearain comuna ieseanaRuginoasa. Dupa o ceartacu.

MIHAI s-a spanzurat! SOC in Romania! A lasat si un BILET DE ADIO!

Un cunoscut om de afaceri din Iasi s-a sinucis in curtea casei sale. Mihai Tibu s-a spanzurat marti, fiind gasit de o vecina.

Un om de afaceri din Iasi s-a spanzurat in curtea casei: barbatul a lasat un bilet de adio

Un om de afaceri iesean, in varsta de 49 de ani, cu activitati comerciale in domeniul viticulturii, s-a spanzurat, marti seara, in curtea locuintei sale din comuna Tomesti, situata la marginea municipiului.

Iulia Fratila a plecat din Romania, dupa ce a fost diagnosticata cu o boala crunta. Cat de mult s-a schimbat

Iulia Fratila s-a retras de mai bine de 10 ani din lumea publica. Frumoasa, care odinioara facea furori cu trupul bine sculptat si cu pletele sale blonde, a ales sa paraseasca Romania, dupa ce a fost diagnosticata cu o boala cumplita. Cum arata acum si care mai este starea sa? Cat de mult s-a schimbat .

Atentat sinucigas la o baza militara din sudul Filipinelor. Cine a fost atacatorul

Atentat sinugigas infiorator la o baza militara din sudul Filipinelor! Autoritatile locale au anuntat de curand ca au indicat atacatorul, dar nu este confirmata deocamdata identitatea acestuia. Atacul a avut loc in cursul zilei de duminica, 8 septembrie. Cum era imbracat si din ce grupare facea parte barbatul care a detonat bomba in apropierea bazei .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )