Libnet.ro
UNICEF

11:45

Afacerile Lemet au crescut cu 10% in primul trimestru

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Afacerile Lemet au crescut cu 10% in primul trimestru

Lemet , unul dintre cei mai importanti producatori romani de mobilier, a inregistrat in primele trei luni ale anului, prin propria retea de magazine Lems, o cifra de afaceri de 40,18 milioane de lei, in crestere cu 10% fata de aceeasi perioada a. continuă pe Wall-Street Ro

Vanzarile de gaze ale OMV Petrom au scazut in primul trimestru cu 18%

Vanzarile de gaze naturale ale OMV Petrom au scazut in primul trimestru din acest an cu 18%, la 13,47 TWh, in ciuda volumelor mai mari tranzactionate, in principal ca urmare a unei iernii mai blande si a cererii mai reduse din partea termocentralelor, potrivit unui comunicat publicat astazi de grupul austriac OMV.

Subscrierile Euroins Romania au scazut cu 16,7% in primul trimestru

Euroins Romania a subscris prime de 25,2 milioane de euro in primul trimestru, in scadere cu 16,7% fata de perioada similara din 2013, potrivit datelor publicate de grupul bulgar Eurohold, actionarul majoritar al asiguratorului roman.

Toyota se mentine pe prima pozitie in topul producatorilor auto in primul trimestru al lui 2014

Toyota si-a mentinut prima pozitie in topul producatorilor auto in primul trimestru al acestui an, fiind cel de-al doilea trimestru consecutiv cand producatorul japonez a revendicat pozitia de lider mondial. Toy.

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )