Libnet.ro
UNICEF

19:45

AFD CERE REFORME RADICALE DIN PARTEA UE: Pentru evitarea iesirii Germaniei din blocul european

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
AFD CERE REFORME RADICALE DIN PARTEA UE: Pentru evitarea iesirii Germaniei din blocul european

Partidul de extrema-dreapta Alternative pentru Germania AfD) a criticat membrii privilegiati ai Parlamentului European chiar in timpul campaniei pentru alegerile europarlamentare. Germania va trebui sa paraseasca UE daca blocul european nu va fi reformat, se arata in manifestul partidului, citat de Deutsche Welle. continuă pe Ziarul Bursa

AFD CERE REFORME RADICALE DIN PARTEA UE: Pentru evitarea iesirii Germaniei din blocul european

Partidul de extrema-dreapta Alternative pentru Germania AfD) a criticat membrii privilegiati ai Parlamentului European chiar in timpul campaniei pentru alegerile europarlamentare. Germania va trebui sa paraseasca UE daca blocul european nu va fi reformat, se arata in manifestul partidului, citat de Deutsche Welle.

Adevaruri Ascunse. Lidia Fecioru, despre semnele de neignorat din partea Universului

Lidia Fecioru a vorbit in emisiunea Adevaruri Ascunse despresemnele de neignoral din partea Universului. - Obstacole care apar de nicaieri. - Te simti inspirat de oriunde - inspiratia este ma.

Corina Cretu, despre invitatia lui Ponta de a candida din partea Pro Romnia: Daca nu mai sunt dorita ntr-un loc, ce sa fac? Sa ma duc n munti?

Corina Cretu a explicat vineri seara la Digi24 ca nu a primit nicio propunere publica de a candida pe listele PSD la europarlamentare, subliniind ca nu-i place cand vorbim in particular si in public spunem ca nu am discutat, iar pana la urma Ponta e PSD. Explicatiile vin dupa ce aceasta a declarat ca isi doreste sa candideze la europarlamentare, dar singura propunere publica a venit din partea Pro Romania.

Canalul Europa libera, din nou disponibil pentru publicul romnesc

Canalul Europa libera este din nou disponibil in limba romana, pe Internet. Lansarea versiunii romanesti, marcata si de presedintele Klaus Iohannis, este prezentata de Neculai Constantin Munteanu sub forma unei calatorii in timp: Romania se afla in pragul comemorarii a treizeci de ani de la Revolutia din decembrie 1989. Si, in ciuda unor derapaje de la valorile democratiei occidentale, este membra a [UE si NATO]. Dar, ca un facut, exact in anul in care preia presedintia Consiliului UE, tara e condusa de mostenitorii democratiei originale, inventata de Ion Iliescu. Si, nu intamplator, violentele Jandarmeriei din 10 august 2018, au fost comparate cu violentele mineriadei din 1990.

Freedrive, filme gratis din partea IMDB

Un nou jucator intra, deocamdata timid, pe piata de video streaming. Cel mai popular site de informatii din domeniul cinematografiei are propriul serviciu de video streaming, care se numeste Freedrive. Disponibil in momentul lansarii doar in Statele Unite, Freedrive este gratuit si monetizat prin intermediul reclamelor.

Iohannis refuza din nou propunerile pentru Dezvoltare si Transporturi, Olguta Vasilescu si Mircea Draghici: PSD sa vina cu nume care sa ma convinga ca ministerele sunt bine conduse

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat luni seara ca va refuza din nou propunerile de ministri, pentru Dezvoltare si Transporturi - Lia Olguta Vasilescu si Mircea Draghici. El a spus ca PSD trebuie sa vina cu niste nume care sa il convinga ca ministerele vor fi bine conduse.

13 agentii de turism din Romania, amendate pentru ca s-au inteles sa mentina preturile ridicate la vacante

Investigatie de proportii privind pretul vacantelor platite de romani. 13 agentii de turism au fost amendate de Consiliul Concurentei cu aproape 2. 5 milioane de euro, in total, pentru ca s-ar fi inteles.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )