Libnet.ro
UNICEF

00:07

Afectiunea la care sunt predispusi cei care isi fac selfie

Antena3 Antena3,
Afectiunea la care sunt predispusi cei care isi fac selfie

Selfie-ul este modul prin care cei mai multi dintre noi incearca sa impresioneze, sa caute validari, dar in spatele acestei manifestari se poate ascunde o afectiune. De cele mai. continuă pe Antena3

O noua amanare in Dosarul Colectiv. Victimele sunt disperate, Piedone isi vede bine-mersi de viata (VIDEO)

Un nou termen, o noua amanare in dosarul Colectiv, in care fostul primar al Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone a fost trimis in judecata de catre procurorii anti-coruptie. La.

PCR Iasi isi cauta parlamentari pe OLX. Care sunt cerintele pentru viitorii tovarasi: Ion Iliescu ar avea nevoie de 100 de ani pentru a putea accede la o functie de conducere

Partidul Comunistilor din Romania a inceput o campanie de recrutare a tovarasilor care vor sa candideze pentru alegerile din luna decembrie. Comitetul Judetean al PCR Iasi ii cauta pe.

FOTO. Romanii sunt printre cei mai prietenosi europeni

Romania este pe locul 3 in topul tarilor europene in care-ti poti face cu usurinta prieteni, potrivit unui raport realizat de InterNations, in urma unui sondaj efectuat in 67 de tari ale lumii. Nici la nivel mondial, nu stam prea rau, ocupand locul 15.

Care sunt top 5 cele mai eficiente afrodiziace naturale

Calitatile afrodiziace ale ciocolatei sunt deja cunoscute, insa jurnalistii de la Le Figaro ne propun si alte feluri de mancare sau ingrediente la indemana care sa ne ridice.

Halep, Niculescu si Tecau, pe tabloul US Open: Cand va fi urmatorul meci si care sunt adversarii

Simona Halep, Monica Niculescu, Horia Tecau, acestia sunt romanii care ne reprezinta la US Open. Astfel, Simona Halep va juca impotriva cehoaicei Lucie Safarova, in turul 2, miercuri, de la ora.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )