Libnet.ro
UNICEF

11:15

AFI Palace Cotroceni aniverseaza trei ani. Povestea celui mai de succes mall din Romania.

România Liberă România Liberă,
AFI Palace Cotroceni aniverseaza trei ani. Povestea celui mai de succes mall din Romania.

AFI Palace Cotroceni, centrul comercial cu cea mai mare investitie de pe piata locala, s-a impus in cei 3 ani de la infiintare ca cel mai mare si mai popular mall din Romania. In urma cu trei ani, in prima zi de functionare a mall-ului, 83. 000 de vizitatori au pasit pragul AFI Palace Cotroceni impresionati de dimensiunile si design-ul centrului comercial care astazi a devenit destinatia preferata de distractie si cumparaturi a bucurestenilor. AFI Palace Cotroceni a inregistrat de la an la an . continuă pe România Liberă

Cum arata cifrele AFI Palace Cotroceni, la 3 ani de la deschidere

AFI Palace Cotroceni este pe locul doi, dupa cifra de afaceri, in topul mallurilor din Romania, reusind sa depaseasca centre comerciale ca Unirea sau Bucuresti Mall.

GEFCO aniverseaza 7 ani de performanta in domeniul transportului si logisticii in tara noastra

GEFCO aniverseaza sapte ani de la intrarea pe piata din Romania, perioada in care s-a impus pe piata locala de logistica si transport si a contribuit la dezvoltarea accelerata pe care a cunoscut-o acest domeniu in tara noastra, sustine un comunicat de presa remis redactiei.

Coldplay ia o pauza de trei ani de zile de la concerte

Solistul Coldplay, Chris Martin, a anuntat ca trupa va lua o pauza de trei ani de la concerte si reprezentantii publice, odata cu incheierea turneului mondial pe care il sustin in prezent. Anuntul .

BMW vrea sa vanda un milion de masini in China in urmatorii trei ani

BMW are ca obiectiv comercializarea a un milion de automobile in China, in urmatorii trei ani, a declarat un purtator de cuvant al companiei pentru Automotive News. BMW comercializeaza in prezent aproape 1,4 milioane unitati/an pe toate pietele in care este marca este prezenta la nivel mondial.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2417 seconds )