Libnet.ro
UNICEF

08:00

Afirmatii explozive despre Donald Trump. Un fost secretar de stat american sparge tacearea

Antena3 Antena3,
Afirmatii explozive despre Donald Trump. Un fost secretar de stat american sparge tacearea

Candidatul republican la presedintia SUA, Donald Trump, este o 'rusine nationala' si un 'paria international', a estimat fostul secretar de stat american Colin Powell, al carui cont de e-mail a fo. continuă pe Antena3

Valeriu Nicolae, fost secretar de stat, il ataca pe Vasile Dincu: Statul Roman pierde 3 milioane euro si niciunul dintre responsabili nu va fi tras la raspundere

Statul Roman pierde cele 3. 000 de EUR si niciunul dintre responsabili nu va fi tras la raspundere, scrie fostul secretar de stat din Ministerul Muncii, Valeriu Nicolae, referindu-se la deblocare proiectului Cornul si laptele. Fostul secretar de stat precizeaza ca atunci cand a incercat sa discute cu vicepremierul Vasile Dincu, in conditiile in care blocajul principal apareau la ministerul lui, i s-a reprosat ca cine ma cred ca sunt, ca doar nu am scris Don Quijote, ca nu a auzit nimeni de mine si ca guvernarea nu se face cu diletanti, pe un ton care musteste de o superioritate delicat asezonata cu un butoi de ego si flambata in aroganta cat cuprinde.

Donald Trump, primele declaratii despre starea de sanatate a lui Hillary Clinton

Candidatul republican in cursa pentru Casa Alba, Donald Trump, a facut primele declaratii despre starea de sanatate a contracandidatei sale, democrata Hillary Clinton, dupa ce aceasta din urma a fost.

Programul Cornul de animal si laptele a ajuns un dezastru. Un fost secretar de stat din Guvernul Ciolos a dezvaluit cum pierde Romania 3 milioane de euro. intalnirea cu Vasile Dancu a fost un fiasco

Statul Roman pierde cele 3. 000 de EUR si niciunul dintre responsabili nu va fi tras la raspundere, a scris fostul secretar de stat Valeriu Nicolae despre modul cum guvernul nu a reusit sa duca la bun sfarsit proiectul Cornul si laptele, din fonduri europene.

Mesajul lui Donald Trump, dupa aflarea vestii despre boala lui Hillary Clinton

Donald Trump, candidatul Partidului Republican la alegerile prezidentiale din Statele Unite, a declarat ca spera ca Hillary Clinton isi va reveni curand, relateaza NBC News, citat de.

Mesaj de la Donald Trump pentru Hillary Clinton

Donald Trump, candidatul Partidului Republican la alegerile prezidentiale din Statele Unite, a declarat ca spera ca Hillary Clinton isi va reveni curand, relateaza NBC News, citat de Mediafax.

Hillary Clinton isi cere scuze pentru afirmatia ca alegatorii lui Donald Trump sunt jalnici

Hillary Clinton isi cere scuze pentru afirmatia ca alegatorii lui Donald Trump sunt jalnici .

Fundatia lui Donald Trump este anchetata de procurori

Procurorul general al statului New York, Eric Schneiderman, a anuntat marti seara deschiderea unei anchete asupra Fundatiei Donald J. Trump, pentru a verifica daca respecta legislatia privind operele de caritate, informeaza publicatia Politico, citata de Reuters, preluata de Agerpres.

Fundatia lui Donald Trump este anchetata de procurori. Oamenii legii vor sa vada daca operele de caritate realizate de magnatul american respecta toate regulile

Procurorul general al statului New York, Eric Schneiderman, a anuntat marti seara deschiderea unei anchete asupra Fundatiei Donald J. Trump, pentru a verifica daca respecta legislatia privind operele de caritate, informeaza publicatia Politico, citata de Reuters.

Discursuri ale lui Viktor Orban despre migranti au fost introduse in manualele de istorie ale elevilor unguri (FOTO)

Discursurile premierului ungar Viktor Orban despre imigranti au fost introduse in manualele de istorie. Copiii de pana la 14 ani vor invata despre opinia cu privire la refugiati, pe care sef.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )