Libnet.ro
UNICEF

18:15

Afisaj electoral jignitor la adresa lui Nicusor Dan, in plin Centru al Capitalei

România Liberă România Liberă,
Afisaj electoral jignitor la adresa lui Nicusor Dan, in plin Centru al Capitalei

Afisajul electronic de pe Magazinul Cocor, a derulat noaptea trecuta o serie de aluzii injurioase la. continuă pe România Liberă

Ce promisiuni au facut pentru Bucuresti Gabriela Firea, Nicusor Dan si Traian Basescu

Gabriela Firea, Nicusor Dan si Traian Basescu sunt candidatii cu cele mai mari sanse de a ocupa fotoliul de primar general al Capitalei, din cei 18 care si-au depus candidaturile. Gabriela Firea, pornind cu avantajul primarului in functie, si-a centrat campania electorala pe proiectele realizate in 4 ani, cu inaugurari, repartitii de locuinte sociale, deschiderea Pasajului Ciurel, autobuze noi etc. Aceasta nu a prezentat un program electoral, ca in 2016, dar a declarat ca va continua ce a inceput, cu companiile municipale, modernizarea sistemului de termoficare, a transportului public, stimulentele si ajutoarele acordate in primul mandat, relateaza Hotnews. ro.

Alegeri locale 2020 - Eu cu cine votez? Ce solutii au pentru Bucuresti Gabriela Firea, Nicusor Dan si Traian Basescu

Gabriela Firea, Nicusor Dan si Traian Basescu sunt candidatii cu cele mai mari sanse de a ocupa fotoliul de primar general al Capitalei, din cei 18 care si-au depus candidaturile. Gabriela Firea, pornind cu avantajul primarului in functie, si-a centrat campania electorala pe proiectele realizate in 4 ani, cu inaugurari, repartitii de locuinte sociale, deschiderea Pasajului Ciurel, autobuze noi etc. Aceasta nu a prezentat un program electoral, ca in 2016, dar a declarat ca va continua ce a inceput, cu companiile municipale, modernizarea sistemului de termoficare, a transportului public, stimulentele si ajutoarele acordate in primul mandat.

Scandalul dintre Dana Budeanu si Nicusor Dan. Sud Rezidential, replica dupa difuzarea imaginilor din Verdict Politic

Scandalul dintre Dana Budeanu si Nicusor Dan continua! Replica dupa difuzarea imaginilor din Verdict Politic a surprins pe toata lumea. Apele devin din ce in ce mai tulbure. Sud Rezidential vine cu replica in urma implicarii sale in conflict. Dana Budeanu vs. Nicusor Dan Scandalul de proportii dintre Dana Budeanu si Nicusor Dan , departe .

Nicusor Dan, intalnire de gradul zero cu Klaus Iohannis. Ce au discutat, de fapt

Alegerile locale se apropie, iar ochii tuturor bucurestenilor sunt atintiti catre cei doi candidati preferati pentru a ocupa postul de primar general: Gabriela Firea si Nicusor Dan. Candidatul sustinut de PNL si Alianta USR-PLUS a avut o intalnire de gradul zero cu presedintele Klaus Iohannis. Iata despre ce au discutat cei doi! Nicusor Dan si .

Sondaje alegerile locale 2020. Cate voturi ar obtine Gabriela Firea si Nicusor Dan

Sondajele publicate cu doar cateva zile inaintea alegerilor locale din 27 septembrie arata sanse diferite principalilor candidati. Un sondaj il arata pe Nicusor Dan castigator, iar altul arata ca Gabriela Firea va obtine mai multe voturi. Sondaje alegerile locale 2020 U sondaj realizat de PNL arata ca Nicusor Dan va iesi invingator. Pe de alta .

Sotia lui Nicusor Dan rupe tacerea. Cum se comporta, de fapt, cu fetita lor

Parerile sunt impartite cand vine vorba de Nicusor Dan. intr-un mesaj postat pe Facebook, sotia acestuia vorbeste despre cum se comporta candidatul la Primaria Capitalei cu familia sa. UPDATE: Nicusor Dan este noul primar al Capitalei. El a castigat in fata Gabrielei Firea, cu 47,2%, in timp ce candidata PSD a obtinut doar 39%. Cum .

Ultima mizerie de campanie in Bucuresti. Panouri uriase cu traficdeinfluenta si caine vizavi de sediul de campanie al lui Nicusor Dan

Pe panourile publicitare de pe magazinul Cocor, vizavi de sediul de campanie al lui Nicusor Dan, au rulat vineri seara, in ultima zi de campanie, mesajele traficdeinfluenta si caine, alaturi de siglele PNL si USR-PLUS. Acestea fac referire la inregistrarile care au aparut in spatiul public, redand discutia dintre Nicusor Dan si consilierul primarului PSD al sectorului 4 pe tema demolarii unui imobil din Parcul Oraselul Copiilor.

NICUSOR DAN: Eu sunt foarte optimist ca o sa luam sapte primarii din sapte

Candidatul sustinut de PNL si USR Plus la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, s-a declarat optimist ca formatiunile care il sustin vor castiga toate cele sapte primarii din Bucuresti si a facut un apel la bucuresteni sa vina duminica la vot.

NICUSOR DAN: Cu elicopterul pregatit si Primaria inchisa, Elena Ceausescu lanseaza ultimele fake-news-uri

Candidatul sustinut de PNL si USR-PLUS la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, o acuza pe Gabriela Firea de pertpetuarea minciunilor de campanie si imprastiere de fake-news-uri, printr-o postare pe Facebook.

Nicusor Dan: Cu elicopterul pregatit si Primaria inchisa, Elena Ceausescu lanseaza ultimele fake-news-uri

Candidatul sustinut de PNL si USR-PLUS la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, o acuza pe Gabriela Firea, primarul in functie, ca revarsa rauri de minciuni, inventii absurde si elucubratii. Aflam ca bucurestenii au avut apa calda si, daca nu au avut, e vina lui Klaus Iohannis si a tuturor guvernelor, iar despre mine puteti afla ca am terorizat un oras intreg, a afirmat Nicusor Dan.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )