Libnet.ro
UNICEF

17:30

Afla de la Ashton Kutcher! Care sunt cele mai ciudate ingrediente din produsele de make up! VIDEO

ADPM ADPM,
Afla de la Ashton Kutcher! Care sunt cele mai ciudate ingrediente din produsele de make up! VIDEO

Ashton Kutcher a postat recent, pe pagina lui oficiala de Facebook, un filmulet care dezvaluie cele mai ciudate ingrediente folosite in obtinerea produselor de machiaj si infrumusetare! Iata care sunt acestea! . continuă pe ADPM

Radiografie: Care sunt cele mai bine platite si mai cautate joburi in Romania

Piata muncii din Romania a devenit tot mai dinamica: din ce in ce mai multe joburi sunt scoase la concurs pe Internet, iar femeile cauta mai mult locuri de munca considerate in trecut fiind masculine, in timp ce barbatii se orienteaza spre domenii feminizate.

Radiografie: Care sunt cele mai bine platite si mai cautate joburi

Piata muncii din Romania a devenit tot mai dinamica: din ce in ce mai multe joburi sunt scoase la concurs pe Internet, iar femeile cauta mai mult locuri de munca considerate in trecut fiind masculine, in timp ce barbatii se orienteaza spre domenii feminizate.

Bursa locurilor de munca, in 86 de orase: unde sunt cele mai multe oferte de job

Bursa generala a locurilor de munca va fi organizata vineri, in Capitala si in alte 85 de orase din tara. Pana in prezent s-au inscris 710 agenti economici, care ofera peste 9. 200 de locuri de munca, cele mai multe fiind in Bucuresti si judetele.

Cele mai ciudate diete din istorie: slabire prin rugaciune si dieta frumoasei adormite

Despre diete s-a tot scris, inca se scrie si se vor mai scrie cate-n luna si in stele, atata vreme cat kilogramele in plus vor fi principala problema cu care se confrunta omenirea la ora actuala. insa dietele bizare detaliate in continuare cu siguranta sunt un exemplu de Asa nu! si bine ar fi sa luati totul ca o curiozitate, nu ca o recomandare.

Cele mai bune soiuri de rosii romanesti

Este important sa stii care sunt cele mai bune soiuri de rosii romanesti pentru a fi sigur de calitatea produselor mancate.

Decalogul interlopilor romani: Care sunt cele zece reguli pe care membrii clanurilor mafiote le respecta cu strictete

Multe clanuri mafiote din Romania au ajuns in ultimii ani pe mainile procurorilor de la DIICOT. Din anchetele si marturiile aduse la cunostinta acestora reiese ca membrii clanurilor au cateva reguli pe care se.

Cele mai frumoase plaje din Maroc

Maroc este o destinatie turistica ideala pentru cei care adora sa se relaxeze in liniste, la plaja. Aici turistii pot alege intre plaje frumos amenajate, recomandate pentru familii, sau plaje salbatice. Coasta Marocului se intinde pe malul Marii Mediterane, dar si pe malul Oceanului Atlantic, prin urmare exista numeroase plaje, pentru toate gusturile. adevarul. ro va spune care sunt cele mai frumoase plaje din Maroc.

Care au fost cele mai grele momente din mandatele lui Vladimir Putin

Presedintele rus Vladimir Putin a declarat ca cele mai grele momente din timpul mandatelor sale au fost crizele ostaticilor din Beslan si de la un teatru din Moscova, informeaza agentia Sputnik, conform Mediafax.

Cele mai cautate joburi de pe piata muncii din Romania sunt in vanzari, relatiile cu clientii si IT: Femeile se specializeaza in locuri de munca considerate in trecut masculine

Cele mai cautate joburi de pe piata muncii din Romania, dar si cele mai bine platite sunt in vanzari, relatiile cu clientii si IT, acestea fiind si cele mai bine platite. Se observa si o alta tendinta:.

Telefoane pentru adolescenti Top 5 cele mai potrivite

Am facut o selectie de telefoane pentru adolescenti, care sunt accesibile ca pret pentru parinti, dar si suficient de puternice pentru jocuri si poze. E destul de complicat sa alegi telefoane pentru adolescenti deoarece ei sunt cei mai repede cuceriti de tehnologia cea mai noua si implicit cea mai scumpa, dar tot ei sunt si [] Telefoane pentru adolescenti Top 5 cele mai potrivite Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )