Libnet.ro
UNICEF

07:31

Afla care este cea mai noua metoda de a face contrabanda cu tigari

Antena3 Antena3,
Afla care este cea mai noua metoda de a face contrabanda cu tigari

Politistii bucuresteni care au perchezitionat, vineri, un centru comercial din cartierul bucurestean Giulesti au gasit o catacomba in care erau ascunse mai multe baxuri de tigari de contrabanda, informeaza. continuă pe Antena3

Dacia Sandero, comentata in presa britanica. Este cea mai ieftina masina de pe piata Marii Britanii

Dacia Sandero este prezentata de presa de la Londra drept cea mai ieftina masina de pe piata britanica. Sandero va putea fi cumparat in Marea Britanie din ianuarie, la un pret putin sub de 6000 de lire.

FOTO. Afla care sunt cele mai ciudate muzee alimentare din lume.

Frietmuseum sau Muzeul cartofilor prajiti figureaza printre cele mai ciudate zece muzee alimentare din lume. Este singura institutie de acest fel din Belgia inclusa in ghidul Best in Travel 2013 al Lonely Planet, o selectie de locuri turistice recomandate pentru anul viitor, scrie belga. be, potrivit Agerpres. Ghidul editat de Lonely Planet arata ca cine vrea sa afle mai multe lucruri despre cartofii prajiti gaseste toate informatiile la muzeul din Bruges, desi cartofii sunt mai cunoscuti .

Utile: Studiu surprinzator. Un aliment considerat sanatos scade dramatic fertilitatea barbatilor; Alternativa / Painea preparata in casa este cea mai sanatoasa; Avem si grasime buna in organism, de care nici nu stiam! Aflati cum o activati

Sportul, esential pentru buna-crestere a copiilor. Cand eram mici, toata ziua alergam pe afara. Ratele si vanatorii, Leapsa sau Frunza erau jocurile noastre preferate. Copiii din. Scapati de stres fara medicamente. Unele statistice europene aduc argumente care vor sa demonstreze ca romanii sunt oameni stresati. Organizatia Mondiala a Sanatatii prezinta.

Te vei uita de cinci ori la ea si nu iti va veni sa crezi. Este cea mai tare iluzie optica, ce i-a pacalit si pe cei mai experimentati

S-a raspandit foarte repede pe internet, iar acum deja zeci de mii de oameni au privit-o si nu le-a venit sa creada ce este de fapt aceasta imagine. Un singurl lucru e real: este opera unui artist. Daca va gandea.

Cat de SIGURE sunt conturile tale ? Afla care sunt cele mai utilizate PAROLE pe internet!.

Cuvantul password parola) si grupurile de cifre 123456 si 12345678 au fost cele mai utilizate parole pe internet in ultimele 12 luni, in ciuda apelurilor lansate de expertii in securitate online, care ii indeamna pe utilizatori sa aleaga parole cu un grad mai mare de complexitate, potrivit Mediafax. Acest studiu anual a fost realizat de compania SplashData, care a alcatuit o lista cu cele mai utilizate parole pe internet, ce au fost postate apoi online de piratii cibernetici, informeaza .

Antonescu: Continui sa cred ca MONARHIA CONSTITUTIIONALA e cea mai convenabila forma de ...

Monarhia constitutionala este cea mai convenabila forma de guvernamant pentru o tara ca Romania, a declarat, miercuri, presedintele PNL, Crin Antonescu, el fiind intrebat despre faptul ca fostul premier Tariceanu ar sustine revenirea la monarhie si raspunzand: Ma bucur ca numarul nostru creste, potrivit Mediafax. El a facut aceasta declaratie raspunzand unor intrebari ale presei la Palatul Elisabeta, unde a participat la ceremonia in care ministrul Apararii, Corneliu Dobritoiu, i-a conferit .

Antonescu: Continuu sa cred ca monarhia constitutionala e cea mai convenabila forma de guvernamant

Monarhia constitutionala este cea mai convenabila forma de guvernamant pentru o tara ca Romania, a declarat, miercuri, presedintele PNL, Crin Antonescu, el fiind intrebat despre faptul ca fostul premier Tariceanu ar sustine revenirea la monarhie si raspunzand: Ma bucur ca numarul nostru creste.

Antonescu: Continui sa cred ca monarhia constitutionala e cea mai convenabila forma de guvernamant

Monarhia constitutionala este cea mai convenabila forma de guvernamant pentru o tara ca Romania, a declarat, miercuri, presedintele PNL, Crin Antonescu, scrie Mediafax. intrebat despre faptul ca fostul.

Afla unde va fi realizata CEA MAI LUNGA placinta cu dovleac din lume.

Dovleacul este personajul principal in acest weekend in Piata Pipera, la sarbatoarea de Halloween, informeaza un comunicat de presa al Next Level Events, remis Mediafax. El este prezent peste tot in piata, de diverse forme si marimi, ca decoratiune, dar si ca desert delicios. Incepand de joi, pe copiii din Bucuresti si Judetul Ilfov -in special cei din zona de Nord a Capitalei- ii asteapta sute de dovleci pentru a fi transformati in felinare de Halloween. Toate felinarele realizate vor intra .

E-Boda a lansat cea mai scumpa tableta de pana acum: Este dual-core, are ecran de 9,7 inch si costa circa 1.100 lei

Compania romaneasca E-Boda a lansat primele sale tablete cu procesor dual-core, una fiind cel mai scump model al gamei, la pretul de 1. 099 lei. E-Boda are acum sapte tablete in gama, cea mai ieftina fiind 450 lei, iar pana la final de an vrea sa mai lanseze doua modele. E-Boda este in concurenta cu Allview si Evolio, companii locale care au aproape jumatate dintr-o piata a tabletelor estimata la circa 150. 000 de unitati in 2012.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )