Libnet.ro
UNICEF

12:00

Se afla in masina pe o strada din Timisoara, cand a surprins ceva de-a dreptul revoltator intr-o statie de troleu. M-a indignat! O camera de bord a inregistrat momentul (VIDEO)

Antena3 Antena3,
Se afla in masina pe o strada din Timisoara, cand a surprins ceva de-a dreptul revoltator intr-o statie de troleu. M-a indignat! O camera de bord a inregistrat momentul (VIDEO)

Se afla in masina pe o strada din Timisoara, cand a surprins ceva de-a dreptul revoltator. Camera de bord a autoturismului a inregistrat totul, iar imaginile au devenit virale. Un batranel care a. continuă pe Antena3

O fetita de doar noua ani se afla pe o strada din Neamt cand un barbat s-a apropiat de ea. Parea un batranel simpatic la prima vedere, insa acesta ascundea cu totul altceva

O fetita din Neamt, de doar noua ani se afla pe o strada cand un batran s-a apropiat de ea. Batranul in varsta de 84 ani, din municipiul Piatra-Neamt, a fost retinut si va fi prezentat, miercuri,.

Aparitie neasteptata pe o strada din Arad. Oamenii au crezut ca nu vad bine (VIDEO)

Aparitie neasteptata pe o strada din Arad. Oamenii au crezut ca nu vad bine. Cineva a scos telefonul si a filmat totul. Mai precis, pe Malul Muresului, in zona Activ Club, un aradean a surprins o vulpe.

Scene ca in filme pe o strada din Deva transmise in direct pe Facebook (VIDEO)

Operatiune ca in filme pe o strada din Deva. Ofiterii DIICOT au actionat in plina zi, iar scenele au fost surprinse de trecatori. Unul chiar a transmis LIVE pe Facebook. Arestare in direct. Vreo.

Doi tineri zombie, criza pe o strada din buricul Constantei

Fenomenul Zombie continua sa fie prezent la Constanta! Doi tineri care au fumat niste tigari dubioase au picat imediat intr-o stare desprinsa din filemele horror, pe strada Cuza Voda din municipiu. Evenimentul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2765 seconds )