Libnet.ro
UNICEF

16:00

Se afla in masina la o trecere de pietoni din Bucuresti, cand a vazut ceva de-a dreptul incredibil. Asa ceva nu vezi in fiecare zi. A facut imediat o poza (FOTO)

Antena3 Antena3,
Se afla in masina la o trecere de pietoni din Bucuresti, cand a vazut ceva de-a dreptul incredibil. Asa ceva nu vezi in fiecare zi. A facut imediat o poza (FOTO)

Se afla in masina, cand a vazut ceva de-a dreptul incredibil pe trecerea de pietoni. A scos telefonul imediat si a facut o poza. Asa ceva nu vezi in fiecare zi. Ce se intamplase? Un barbat. continuă pe Antena3

Victor l-a vazut pe escrocul italian operand intr-un spital din Bucuresti. Cand a realizat ce face, s-a ingrozit

Un chirurg estetician din Bucuresti, Victor Schwartz, sustine ca l-a vazut de mai multe ori in sala de operatie pe falsul chirurg italian si ca acesta, pe langa faptul ca nu avea studii, nici macar nu se.

Se plimbau pe malul unui lac de langa Bucuresti, cand au vazut ceva de-a dreptul ingrozitor. Dumneuzeule, erau cu sutele! Ce nenorocire!

Pe Lacul Pasarea e un peisaj sumbru. Plutesc pestii morti, spre disperarea pescarilor de ocazie. Oamenii care traiesc in zona sustin ca, de cateva zile, nu pot respira din cauza unui miros intepator. Asa.

Micutul lor de 7 ani incerca sa invete mai multe versete din Biblie. Cand au vazut ca nu reuseste, parintii au facut ceva de-a dreptul grotesc

Timothy si Tina Hauschultz din Manitowoc, SUA, sunt acuzati de uciderea lui Ethan Hauschultz, baietelul in varsta de 7 ani pe care il aveau in custodie, scrie Libertatea. El a murit dupa ce a fost ingropat.

UPDATE Prima reactie a ministrului Sanatatii n cazul italianului cu opt clase care a reusit sa opereze n patru clinici private din Bucuresti

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, spune ca a aflat din presa despre cazul italianului cu opt clase care timp de un an a reusit sa opereze la patru clinici din Bucuresti, ea sustinand ca acesta nu primise aviz de la minister si a operat doar in baza unei parafe. Pintea a mai spus ca o pune pe ganduri faptul ca italianul a reusit sa profeseze, desi ar fi trebuit sa demonstreze la angajare ca are drept de libera practica si sa prezinte multe alte documente.

UPDATE Prima reactie a ministrului Sanatatii n cazul italianului cu opt clase care a reusit sa opereze n mai multe clinici private din Bucuresti

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, spune ca a aflat din presa despre cazul italianului cu opt clase care timp de un an a reusit sa opereze la mai multe clinici din Bucuresti, ea sustinand ca acesta nu primise aviz de la minister si a operat doar in baza unei parafe. Pintea a mai spus ca o pune pe ganduri faptul ca italianul a reusit sa profeseze, desi ar fi trebuit sa demonstreze la angajare ca are drept de libera practica si sa prezinte multe alte documente.

Incendiu la Academia Tehnica Militara din Bucuresti. 30 de persoane au fost evacuate

Un incendiu a izbucnit luni seara la o cladire din incinta Academiei Tehnice Militare din Bucuresti. Este vorba despre un spatiu de depozitare aflat la etajul 1 al unei cladiri a Academiei, informeaza ISU.

Barbatul a intrat intr-o biserica din Bucuresti sub pretextul ca vrea sa se roage. in scurt timp, ceva de-a dreptul halucinant avea sa se intample. Totul a fost surprins de o camera de supraveghere din lacasul de cult (VIDEO)

Barbatul a intrat intr-obiserica din sectorul 3 din Bucuresti sub pretextul ca vrea sa se roage. in scurt timp, ceva de-a dreptul naucitor avea sa se intample. Fara sa stie ca este filmat,.

Fata lui Cristian Boureanu, rupta in bataie intr-un club din Bucuresti

Ioana, fiica lui Cristian Boureanu, a fost batuta crunt de trei tinere intr-un club din Bucuresti. Fata de 17 ani a fost gasita cu capul spart si rani pe tot corpul. Fiica fostului politician a trecut prin.

Parametrii de calitate a apei potabile din Bucuresti - 6 februarie 2019

2019, PARAMETRII DE CALITATE A APEI POTABILE SUNT: S1 CLOR LIBER 0,15 mg/l; pH 7,49; TURBIDITATE: 0,43. S2 - CLOR LIBER 0,18 mg/l; pH 7,.

Alerga pe un drum de munte din Colorado cand, la un moment dat, a auzit un zgomot. La scurt timp a fost atacat de o puma. Ce s-a intamplat ulterior e de necrezut

Un specialist in curse montane a fost atacat de o puma intr-un parc din statul Colorado. Barbatul a ucis animalul cu mana goala. Desi a fost ranit grav, barbatul a reusit sa supravietuiasca. Dupa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )