Libnet.ro
UNICEF

16:30

AFP, inainte de tragerea la sorti: Romania nu este nici pregatita, nici calificata pentru Euro 2020

Hotnews Hotnews,
 AFP, inainte de tragerea la sorti: Romania nu este nici pregatita, nici calificata pentru Euro 2020

AFP arata intr-un material care sunt problemele cu care se confrunta Romania inaintea tragerii la sorti a grupelor Campionatului European din 2020, care va avea loc sambata: stadioanele promise nu sunt gata, nici calea ferata de la aeroportul Otopeni la Bucuresti nu este, iar echipa nu si-a asigurat participarea la turneul final. continuă pe Hotnews

Klaus Iohannis, dupa sedinta CSAT: Romania este hotarata sa aloce 2% pentru Aparare. Saptamana viitoare voi participa la reuniunea NATO (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, dupa sedinta CSAT ca Romania este hotarata sa aloce 2% din PIB pentru Aparare. Seful statului a precizat ca s-a discutat si despre reuniunea NATO din 3.

O gasca de zapada a ajuns in Romania. Este primul exemplar observat in tara noastra

Biologii SOR au realizat prima observatie documentata cu fotografii a unui exemplar de gasca de zapada in Romania pasare specifica Americii de Nord. Gasca de zapada nu este o pasare care sa ajunga.

DEPUTATUL CRISTINA PRUNA DESPRE POLITICILE ENERGETICE: Romania este foarte deconectata de centrii de decizie de la nivel european

Tara noastra a aratat ca este foarte deconectata de centrii de decizie de la nivel european, in ceea ce priveste politicile energetice si masurile pe care ar trebui sa le aplice la nivelul sectorului pe plan national, a afirmat, ieri, in cadrul unei conferinte de specialitate, Cristina Pruna, deputat USR.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2335 seconds )