Libnet.ro
UNICEF

13:00

AFP: Romania A RATAT SANSA fondurilor europene. Are cel mai cel mai slab nivel de absorbtie in randul celor 27 de state UE

Antena3 Antena3,
AFP: Romania A RATAT SANSA fondurilor europene. Are cel mai cel mai slab nivel de absorbtie in randul celor 27 de state UE

Romania a ratat sansa fondurilor europene, un lucru ilustrat, de exemplu, de intarzierile unui santier la Brasov, unde cei 230. 000 de locuitori ai orasului asteapta de mai multi ani ca o autostrada sa asigure. continuă pe Antena3

AFP: Romania a ratat sansa fondurilor europene.

Romania a ratat sansa fondurilor europene, un lucru ilustrat, de exemplu, de intarzierile unui santier la Brasov, unde cei 230. 000 de locuitori ai orasului asteapta de mai multi ani ca o autostrada sa asigure legatura cu Bucurestiul si o dezvoltare economica sigura, comenteaza AFP, potrivit Mediafax. Ma intalnesc cu numerosi investitori carora le-ar placea sa vina aici, dar care nu o fac din cauza dificultatilor accesului in regiunea noastra, declara pentru AFP primarul Brasovului, George .

Cum am ratat sansa fondurilor europene: riscam sa pierdem 6,7 miliarde euro

Romania a ratat sansa fondurilor europene, un lucru ilustrat, de exemplu, de intarzierile unui santier la Brasov, unde cei 230. 000 de locuitori ai orasului asteapta de mai multi ani ca o autostrada sa asigure legatura cu Bucurestiul si o dezvoltare.

Basescu: Lipsa fondurilor europene, de vina pentru stoparea cresterii economice

Presedintele Traian Basescun considera ca tara noastra nu am reusit sa mentina si in trimestrul III cresterea economica anuntata in trimestrul II in principal din cauza neutilizarii fondurilor europene.

Victor Ponta: Am mostenit un dezastru in ceea ce priveste utilizarea fondurilor europene.

Premierul Victor Ponta a anuntat, luni, ca a informat conducerea Uniunii Social Liberale, alaturi de ministrii de resort, de faptul ca Guvernul actual, in cele sase luni de activitate, a reusit sa indrepte foarte multe din deficientele produse de vechile guvernari in perioada 2009-2011, astfel incat Programul Operational Regional si cel Sectorial de Mediu au fost deblocate prin aplicarea unor corectii financiare mai mici decat se solicitase initial, potrivit Mediafax De asemenea, a aratat .

20,00 AGRICULTURA, MOTORUL BUGETULUI ROMANIEI, AFECTATA GRAV DE SECETA SI TAIEREA FONDURILOR EUROPENE

In partea a doua, dezbatem o chestiune esentiala pentru supravietuirea Romaniei in al doilea val de criza : motorul economiei romanesti, agricultura, este puternic afectata de seceta si viitoarea taiere a fondurilor euro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )