Libnet.ro
UNICEF

05:00

AFP: Simona Halep, una din principalele adversare ale Serenei Williams la Australian Open

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
AFP: Simona Halep, una din principalele adversare ale Serenei Williams la Australian Open

Simona Halep va fi una dintre cele mai serioase adversare ale Serenei Williams in lupta pentru titlu la Australian Open, primul Grand Slam al anului, care incepe luni si la care sportiva americana este mare favorita, se arata intr-un material al. continuă pe Wall-Street Ro

LIVE Simona Halep si-a aflat prima adversara si tabloul de la Australian Open

Urmariti live text in aceasta pagina tragerea la sorti a meciurilor de simplu de la Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului. Simona Halep este cap de serie numarul 3 in concursul feminin si va cunoaste adversara din primul tur, dar si posibilele adversare din fazele urmatoare in functie de pozitionarea pe tabloul de 128 de pozitii.

Simona Halep debuteaza luni la Australian Open: Tinta mea este sa merg din nou in Singapore

Simona Halep va debuta luni dimineata, la ora doua, ora Romaniei, la Australian Open. Halep o va intalni in primul tur al competitiei pe Karin Knapp, locul 51 WTA. Meciul se va disputa pe arena centrala, Rod.

Simona Halep: Nu ma gandesc ca trebuie sa castig Australian Open. Nu vreau sa pun presiune pe mine

Simona Halep a sustinut prima conferinta de presa la Melbourne, acolo unde va debuta pe 19 ianuarie Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului. Zambitoare si relaxata, Simona a vorbit despre ce asteptari are de la prima competitie importanta din noul sezon. Nu ma gandesc ca trebuie sa castig AO. Nu vreau sa pun presiun pe mine. Cu Victor Ionita ma inteleg foarte bine, a precizat Halep, favorita numarul trei al turneului care se va desfasura in complexul Melbourne Park.

Simona Halep si-a aflat prima adversara si tabloul de la Australian Open

Onlinesport a transmis live text in aceasta pagina tragerea la sorti a meciurilor de simplu de la Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului. Simona Halep este cap de serie numarul 3 in concursul feminin si nu va avea deloc un prim tur usor impotriva unei jucatoare de la jumatatea topului 100 mondial. Halep se afla pe aceeasi parte de tablou cu Maria Sharapova, pe care o poate intalni cel mai devreme in semifinale, dar si cu Ana Ivanovic, impotriva careia ar putea disputa sfert de finala. De asemenea, organizatorii au tinut sa anunteca Halep este refacuta dupa problemele la stomac si ca va intra fara probleme in competitie.

Simona Halep se mentine pe locul 3 WTA dupa ce s-a retras la Sydney

Simona Halep, care s-a retras de la turneul de la Sydney Australia), se mentine pe locul trei in clasamentul WTA, cu 6. 571 de puncte, a anuntat, duminica, site-ul wtatennis. com. Urmatoarea romanca din clasamentul.

Australian Open 2015. Programul romancelor angrenate in turneu. Simona Halep debuteaza prima

Duminica noapte spre luni isi vor demara misiunea cele cinci romance calificate la Australian Open 2015. Simona Halep va incepe seria meciurilor, in duel cu italianca Karin Knapp 51 WTA), nu mai devreme de ora 02. 00, partida fiind disponibila LIVETEXT pe adevarul. ro.

Australian Open 2015. Cand joaca romancele angrenate in turneu. Simona Halep debuteaza prima

Duminica noapte spre luni isi vor demara misiunea cele cinci romance calificate la Australian Open 2015. Simona Halep va incepe seria meciurilor, in duel cu italianca Karin Knapp 51 WTA), nu mai devreme de ora 02. 00, partida fiind disponibila LIVETEXT pe adevarul. ro.

Clasamentul WTA: Simona Halep se mentine pe locul 3 - Petra Kvitova s-a apropiat la 211 puncte

Simona Halep ramane pe locul trei in clasamentul WTA, cu toate ca a abandonat in turneul de la Sydney. Sportiva din Romania mai are insa un avans de doar 211 puncte fata de Petra Kvitova, jucatoare aflata pe 3. Primele doua pozitii sunt ocupate de Serena Williams 1) si Maria Sharapova 2).

Simona Halep se mentine pe locul 3 WTA, cu 6.571 de puncte, dupa ce s-a retras la Sydney

Jucatoarea Simona Halep, care s-a retras de la turneul de la Sydney Australia), se mentine pe locul trei in clasamentul WTA, cu 6. 571 de puncte.

LIVE Simona Halep, primul meci la Australian Open (luni dimineata, ora 2:00)

Simona Halep joaca luni dimineata, de la ora 2:00, partida din primul tur de la Australian Open, contra jucatoarei Karin Knapp.

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1983 seconds )