Libnet.ro
UNICEF

08:45

AFP: Stirile false alimenteaza euroscepticismul in Romania

Hotnews Hotnews,
 AFP: Stirile false alimenteaza euroscepticismul in Romania

Agentia AFP a publicat o analiza in care atrage atentia asupraraspandirii stirilor false in Romania, fenomen ce ar putea continua saia amploare, in conditiile in care tara noastra este considerata 'veriga slaba a proiectului european', noteaza News. ro. continuă pe Hotnews

AFP: Stirile false alimenteaza euroscepticismul in Romania

Agentia AFP a publicat o analiza in care atrage atentia asupra raspandirii stirilor false in Romania, fenomen ce ar putea continua sa ia amploare, in conditiile in care tara noastra este considerata “veriga slaba a proiectului european.

Analiza AFP: Stirile false generate in urma amplelor proteste antiguvernamentale alimenteaza euroscepticismul in Romania

Agentia de presa franceza AFP a dedicat un amplu material privind raspandirea stirilor false in Romania, fenomen ce ar putea continua sa ia amploare, in conditiile in care tara noastra este considerata “veriga slaba a proiectului european.

Propaganda rusa in Romania! Agentia Kremlinului pretinde ca Mihail Saakasvili ii ia locul lui Klaus Iohannis (FOTO)

Agentia de propaganda a Kremlinului, Sputnik, pretinde ca fostul presedinte al Georgiei si ex-guvernator al regiunii Odesa, Mihail Saakasvili, se pregateste sa-i ia locul lui Klaus Iohannis. Totul a pornit.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )