Libnet.ro
UNICEF

16:30

Africanii fac istorie la Cupa Mondiala din Brazilia

Online Sport Online Sport,
Africanii fac istorie la Cupa Mondiala din Brazilia

Pentru prima data in istoria Cupei Mondiale doua echipe de pe continentul negru au depasit faza grupelor. continuă pe Online Sport

Cupa Mondiala din Brazilia, subiect de discutie in vestiarele de la Wimbledon. Murray il inteapa pe Nadal, Sharapova are un talent aparte legat de fotbal

Jucatorii si jucatoarele de la Wimbledon, al treilea turneu de Mare Slem al anului in tenisul profesionist, sunt la curent cu tot ce se intampla la Cupa Mondiala din Brazilia si nu scapa niciun prilej de a discuta subiectele din preajma turneului final.

Andy Murray: in vestiare, la Wimbledon, se discuta numai despre Cupa Mondiala din Brazilia

Tenismanul britanic Andy Murray a dezvaluit ca in vestiarele de la Wimbledon, atat jucatorii, cat si jucatoarele discuta despre meciurile de la Cupa Mondiala de fotbal, informeaza presa engleza.

LIVE CUPA MONDIALA 2014 Brazilia-Camerun 4-1, Mexic-Croatia 3-1. Brazilia si Mexic merg in optimi

Luni, de la 19:00, se da startul ultimei etape a fazei grupelor de la Cupa Mondiala din Brazilia. Australia-Spania, Olanda-Chile 19:00), Camerun-Brazilia si Croatia-Mexic 23:00) vor fi transmise LIVE TEXT pe onlinesport. ro. CALCULE: Brazilienii se pot califica in optimi chiar si cu un egal, indiferent de rezultatul din cealalta partida. Numai o infrangere poate elimina Brazilia, daca in celalalt meci se termina egal sau Croatia nu bate la scor Mexicul. Croatia - Mexic va fi un meci de maxim interes, de care pe care, echipa care va bate va merge mai departe alaturi de Brazilia. Cu un punct avans, Mexicul merge mai departe si cu un egal, in timp ce Croatia are nevoie de victorie pentru a se califica.

Cutremur la nationala Italiei dupa eliminarea suferita la Cupa Mondiala

Nationala Italiei a parasit Cupa Mondiala din Brazilia dupa faza grupelor si este pentru a treia oara in istorie cand Squadra Azzura nu trece de grupe la turnee finale consecutive.

Cupa Mondiala Brazilia: Programul fazelor eliminatorii

Cupa Mondiala din Brazilia continua regalul de fotbal cu fazele eliminatorii, ultimele 16 echipe luptand pentru titlul mondial. Urmareste aici evolutia viitoarei campioane mondiale, din optimi pana in marea finala de pe 13 iulie, ora 22. 00, disputata pe stadionul Maracana, la Rio de Janeiro.

LIVE CUPA MONDIALA 2014: SUA-Germania 0-1 si Portugalia-Ghana 2-1, la aceste scoruri avanseaza Germania si SUA

Urmariti pe Onlinesport. ro, joi seara, ultimele patru meciuri din faza grupelor la Cupa Mondiala din Brazilia:SUA-Germaniasi Portugalia-Ghana 19:00). Calcule: Germania si SUA merg mai departe daca termina egal. In caz ca una va bate, se poate califica echipa care invinge dintre Ghana si Portugalia. Urmeaza de la 23:00 Rusia-Algeria si Belgia-Coreea de Sud.

LIVE CUPA MONDIALA 2014: SUA-Germania 0-0 si Portugalia-Ghana 1-0, la aceste scoruri avanseaza Germania si SUA

Urmariti pe Onlinesport. ro, joi seara, ultimele patru meciuri din faza grupelor la Cupa Mondiala din Brazilia:SUA-Germaniasi Portugalia-Ghana 19:00). Calcule: Germania si SUA merg mai departe daca termina egal. In caz ca una va bate, se poate califica echipa care invinge dintre Ghana si Portugalia. Urmeaza de la 23:00 Rusia-Algeria si Belgia-Coreea de Sud.

LIVE CUPA MONDIALA 2014: SUA-Germania 0-0 si Portugalia-Ghana 0-0

Urmariti pe Onlinesport. ro, joi seara, ultimele patru meciuri din faza grupelor la Cupa Mondiala din Brazilia:SUA-Germaniasi Portugalia-Ghana 19:00), respectiv Rusia-Algeria si Belgia-Coreea de Sud 23:00) .

LIVE CUPA MONDIALA 2014: Germania-SUA si Portugalia-Ghana (19:00), respectiv Rusia-Algeria si Belgia-Coreea de Sud (23:00)

Urmariti pe Onlinesport. ro, joi seara, ultimele patru meciuri din faza grupelor la Cupa Mondiala din Brazilia:Germania-SUA si Portugalia-Ghana 19:00), respectiv Rusia-Algeria si Belgia-Coreea de Sud 23:00) .

Meciul zilei la Cupa Mondiala: Germania - SUA

Faza grupelor de la Cupa Mondiala din Brazilia se incheie astazi, odata cu ultimele meciuri din grupele G si H, Belgia fiind singura echipa deja calificata in optimile de finala. Toti ochii vor fi insa.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )