Libnet.ro
UNICEF

12:30

Agentia Americana pentru Medicamente a facut publice concluziile dupa evaluarea vaccinului de la Moderna

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Agentia Americana pentru Medicamente a facut publice concluziile dupa evaluarea vaccinului de la Moderna

Agentia Americana pentru Medicamente FDA) a publicat prima evaluare a vaccinului anti-Covid de la Moderna. Acesta este primul pas catre aprobarea acestui ser in Statele Unite, conform Digi24. continuă pe Ziarul Bursa

Agentia Europeana pentru Medicamente, presata sa aprobe mai repede vaccinul Pfizer-BioNTech

Agentia Europeana pentru Medicamente EMA) este supusa unor presiuni tot mai mari din partea guvernelor europene, care ii cer sa aprobe mai repede vaccinul dezvoltat impotriva maladiei COVID-19 de grupul american Pfizer si de partenerul sau german BioNTech, in contextul in care campaniile de vaccinare au inceput deja in Marea Britanie si in Statele Unite, informeaza Reuters.

Ce a facut Lidia Buble dupa ce s-a intors din vacanta cu omul de afaceri. Anuntul surpriza, acum e clar

Dupa ce s-a spus ca se iubeste cu Ensar Duman, Lidia Buble a facut un anunt pe contul ei de Instagram. Ce este pana la urma intre cei doi? O prietenie sau dragoste? Ce a facut Lidia Buble dupa ce s-a intors din vacanta cu omul de afaceri De cand s-a despartit de Razvan Simion, .

Ce a facut Raluca Pastrama dupa ce fiicele ei au fost la Pepe, in vizita. E geloasa?

Raluca Pastrama, viitoare fosta Raluca Pascu, trece prin momente grele zilele acestea. Divortul si scandalul iscat intre ea si Pepe parca nu se mai termina. Desi au aparut noi informatii despre relatia ei extranconjugala, Raluca incearca sa-si vada de viata si de cele doua fetite. Raluca Pastrama, geloasa pe relatia fetelor cu Pepe Vestea data .

Coronavirus: Vaccinul Pfizer va fi aprobat in UE inainte de Craciun Agentia Europeana pentru Medicamente se va reuni in 21 decembrie - UPDATE

Agentia Europeana pentru Medicamente EMA) urmeaza sa aprobe primul vaccin anti-Covid pentru uz in Uniunea Europeana in 23 decembrie, a declarat marti o sursa din guvernul german pentru Reuters. UPDATE Presedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen a anuntat pe Twitter ca Este probabil ca primii europeni vor fi vaccinati inainte de sfarsitul lui 2020 dupa ce EMA a anuntat ca se va reuni intr-o sedinta extraordinara in 21 decembrie.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2828 seconds )