Libnet.ro
UNICEF

23:00

Agentia Nationala Antidrog: Un roman din 10 a consumat droguri macar o data in viata

B1 B1,
Agentia Nationala Antidrog: Un roman din 10 a consumat droguri macar o data in viata

Potrivit Agentiei Nationale Antidrog,s-a inregistrat o crestere a prevalentei consumului in populatia generala din Romania. Mai exact, a crescut inclusiv consumul experimental cel putin o data in viata),. continuă pe B1

Eurostat: Opt din 10 sinucigasi sunt barbati

Aproximativ 48. 700 de persoane din Uniunea Europeana UE) s-au sinucis in 2016, ceea ce reprezinta 1% din totalul deceselor raportate in acel an, a transmis joi Eurostat. Aproape 8 din 10 sinucideri 77%) au fost in randul barbatilor. Rata suicidului a fost de 11 decese la suta de mii de locuitori, mai arata Eurostat, cele mai multe sinucideri inregistrandu-se in Lituania iar cele mai mici in Cipru. in Romania, acest indicator este de sub 10 sinucideri la suta de mii de romani.

Asezare geto-daca, descoperita pe santierul Autostrazii de centura A0. Stefan Etves: Acolo ar fi fost un sat. Din 10 muncitori care lucrau la sit, cred ca doi sau trei sapau (VIDEO)

Mostenirea geto-daca le da batai de cap bucurestenilor. Lucrarile incepute la Autostrada de centura A0 sunt afectate pe o portiune de cateva sute de metri, dupa ce muncitorii au descoperit pe santier o.

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )