Libnet.ro
UNICEF

13:30

Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca deruleaza programe de formare profesionala

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca deruleaza programe de formare profesionala

Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca deruleaza, in luna august, programe de formare profesionala pentru un numar de 3. 222 persoane, conform unui comunicat de presa remis redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Mii de SOMERI participa la programe de formare, in luna august. ...

Peste 3. 200 de someri vor participa, in luna august, la 155 de programe de formare profesionala gratuite, informeaza Agentia Nationala pentru ocuparea Fortei de Munca, intr-un comunicat postat pe site-ul institutiei. Cele mai multe cursuri sunt organizate in judetele Iasi, Dambovita si Brasov. Meseriile cele mai solicitate pentru care se organizeaza programe de formare profesionala in perioada mentionata sunt: operator introducere, validare si prelucrare date 401), agent de securitate 257), .

Aproape 11.000 de posturi vacante, la nivel national, in perioada 18 - 24 iulie.

Aproape 11. 000 de locuri de munca sunt disponibile, la nivel national, in perioada 18 - 24 iulie, cele mai multe fiind in Capitala si in judetele Cluj, Iasi, Timis, Constanta, Sibiu, Arges, Brasov si Hunedoara, informeaza Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM), transmite Mediafax. Potrivit datelor rezultate din declaratiile agentilor economici privind locurile de munca vacante, in evidentele Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM) sunt inregistrate 10.

60 de locuri de munca vacante in judetul Buzau. Doar trei posturi pentru buzoienii cu studii superioare

In aceasta saptamana, Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca AJOFM) Buzau a identificat 60 de locuri de munca vacante. Doar trei dintre aceste posturi se adreseaza persoanelor cu studii superioare.

AJOFM Vaslui anunta ca sunt vacante 229 de locuri de munca in judet

Vasluienii care sunt in cautarea unui loc de munca sunt asteptati la sediul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca AJOFM) care a anuntat ca pana pe 24 iulie, in judet, sunt disponibile doar 229 de oferte.

ANOFM: Aproximativ 11.000 locuri de munca sunt disponibile in aceasta perioada

Peste 10. 800 de locuri de munca sunt vacante in aceasta perioada, potrivit Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM). Vezi ce locuri de munca sunt la dispozitia celor interesati.

Aproape 11.000 de locuri de munca disponibile la nivel national in aceasta saptamana

Aproape 11. 000 de locuri de munca sunt disponibile la nivel national saptamana aceasta. Dintre acestea, potrivit Agentiei pentru Ocuparea Fortei de Munca, peste 700 sunt adresate absolventilor de studii superioare.

Vicepresedintele Consiliului Judetean Covasna, gasit incompatibil de Agentia Nationala de Integritate

Vicepresedintele Consiliului Judetean Covasna, Iosif Nagy, a fost gasit incompatibil de catre Agentia Nationala de Integritate ANI), care a constatat ca acesta este si administrator al unei societati comerciale.

Absolventii de liceu ingroasa randurile somerilor din judetul Vaslui

De la terminarea primei sesiuni a examenului de bacalaureat si pana in prezent, la Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca AJOFM) Vaslui s-au prezentat aproape 180 de absolventi din judet.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )