Libnet.ro
UNICEF

22:30

Agentia de rating Fitch a publicat rezultatele pentru Romania: cum sta tara noastra

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Agentia de rating Fitch a publicat rezultatele pentru Romania: cum sta tara noastra

Fitch Ratings a confirmat vineri ratingurile pentru datoriile pe termen lung in valuta si moneda locala ale Romaniei la BBB minus, perspectiva asociata pentru ambele calificative fiind stabila, se arata intr-un comunicat al agentiei de. continuă pe Wall-Street Ro

Doru Octavian Dumitru, scandal cu un cantaret. Cum a reactionat, dupa ce i-a spus ca e zero pentru Romania

Comediantul Doru Octavian Dumitru este in scandal cu un cantaret de muzica de petrecere care i-a spus ca este zero pentru Romania. Cum a reactionat comicul? Doru Octavian Dumitru, scandal cu un cantaret Doru Octavian Dumitru 63 de ani) este un comic roman, in voga indeosebi in anii 1990 si la inceputul anilor 2000.

VIDEO Pentru Romania!: Discurs splendid al venezueleanului care a adus victoria uriasa a CFR-ului

Mario Rondon 33 de ani) a facut de toate in cele 19 minute in care s-a aflat pe teren: a marcat un gol senzational 87) si a si fost eliminat pentru un fault extrem de dur 90).

Comisia Europeana, anunt pentru Romania: cu cat va scadea economia in anii urmatori

Ritmul de crestere al economiei romanesti va accelera usor anul acesta, pana la 4,1%, de la un avans de 4% in 2018, pentru a incetini ulterior la 3,6% in 2020 si 3,3% in 2021, se arata in previziunile.

Uniunea Europeana a majorat la 75 de tone cota de pescuit la calcan pentru Romania in 2020

Cota de pescuit la calcan din Marea Neagra pentru Bulgaria si Romania va fi de 150 de tone in 2020 cate 75 de tone pentru fiecare din cele doua tari), in crestere cu 32% fata de cota pentru acest an, a anuntat miercuri biroul de presa al Ministerului Agriculturii din Bulgaria, transmite Novinite.

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1979 seconds )