Libnet.ro
UNICEF

21:30

Agentii de turism din Grecia nu sunt deloc optimisti

România Liberă România Liberă,
Agentii de turism din Grecia nu sunt deloc optimisti

Agentii de turism din Grecia nu sunt deloc optimisti. Acestia au de-a face mai mult cu o piata inter. continuă pe România Liberă

Alte cozi kilometrice se intind astazi la vama Kulata din Grecia

Sunt din nou cozi uriase la intrarea in Grecia, de la vama Kulata. Romanii care vor sa-si petreaca vacanta in aceasta tara sunt nevoiti sa astepte ore in sir in masini, pentru a trece granita din Bulgaria si a efectua formalitatile de la frontiera elena. Oamenii au scris pe mai multe grupuri de Facebook ca inca de la 5 dimineata stau in coloane. Unii au iesit din autoturisme si asteapta cu copiii pe asfalt, asa cum se poate vedea in imaginile pe care le-au postat, conform Digi24.

Turismul din Grecia, asteptari pesimiste. Agentiile abia spera sa atinga 30% din volumul anului trecut

Desi Grecia incearca din rasputeri sa recupereze timpul pierdut in activitatea turistica, din pricina restrictiilor generate de pandemia de coronavirus, care a locit puternic acest sector vital al tarii,.

Prefectii din tara sunt anuntati ca nu mai au voie sa tina oamenii in carantina

Secretarul de stat Raed Arafat a transmis prefecturilor din tara o circulara prin care anunta ca izolarea la domiciliu si carantina se suspenda temporar pana cand Parlamentul si Guvernul se pun de acord sa respecte Constitutia, relateaza Mediafax.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )