Libnet.ro
UNICEF

05:30

AGENTIILE DE PRESA: FMI avertizeaza ca economia mondiala se va contracta in 2020

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
AGENTIILE DE PRESA: FMI avertizeaza ca economia mondiala se va contracta in 2020

Pandemia de coronavirus va provoca o contractare a economiei mondiale in 2020, au avertizat vineri oficialii Fondului Monetar International, adaugand ca un numar exceptional de ridicat de tari au nevoie de finantarea de urgenta a FMI, transmite Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Liderii G20 vor injecta peste 5 mii de miliarde de dolari in economia mondiala

Liderii G20 au promis ca vor injecta peste 5. 000 de miliarde de dolari in economia mondiala, ca parte a raspunsului lor coordonat la pandemia de coronavirus COVID-19).

Prelungirea pandemiei de coronavirus risca sa transforme economia mondiala in ruine. Ne asteapta o recesiune sau o depresiune?

In cateva saptamani, pandemia de coronavirus si izolarea a zeci de milioane de oameni au aneantizat aproape economia mondiala, pana la punctul in care unii economisti se asteapta la cea mai violenta recesiune din istoria moderna, mai grava decat Marea Depresiune, scrie AFP.

AGENTIILE DE PRESA: FMI aproba modificari pentru atenuarea poverii datoriei celor mai sarace state membre

Fondul Monetar International a anuntat vineri ca Board-ul sau a aprobat modificari care vor permite o atenuare de pana la doi ani a poverii datoriei celor mai sarace si mai vulnerabile state membre, care se confrunta cu dificultati economice provocate de epidemia de coronavirus Covid-19), transmite Reuters.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )