Libnet.ro
UNICEF

10:15

AGENTIILE DE PRESA: Germania este la inceputul unei epidemii de coronavirus, potrivit ministrului Sanatatii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
AGENTIILE DE PRESA: Germania este la inceputul unei epidemii de coronavirus, potrivit ministrului Sanatatii

Germania este la inceputul unei epidemii de coronavirus, dupa aparitia unor noi cazuri care nu mai pot fi legate de sursa originala a virusului din China, a declarat miercuri ministrul german al Sanatatii, Jens Spahn, transmite Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

BREAKING NEWS: Germania este la inceputul unei EPIDEMII DE CORONAVIRUS, conform Ministrului Sanatatii

Ministrul german al Sanatatii, Jens Spahn, a facut o declaratie socanta: Germania este la inceputul unei epidemii de coronavirus, citeaza Reuters. in vestul si sudul Germaniei au aparit 5 cazuri.

DW: Epidemiolog din Germania, despre cat de mare este pericolul reprezentat de coronavirus in Europa

A fost confirmat oficial primul caz de coronavirus in Romania, iar Germania se afla deja la inceputul unei epidemii potrivit Ministrului Sanatatii. Din Germania, epidemiologul Gerard Krause ne spune ce masuri sunt de folos.

inca o tara europeana anunta epidemie de coronavirus

Germania se afla la inceputul unei epidemii de coronavirus dupa aparitia unor cazuri noi care nu mai pot duce la sursa originala a virusului in China, a declarat miercuri ministrul german al Sanatatii, Jens Spahn, relateaza Reuters.

AGENTIILE DE PRESA: Germania a inregistrat in 2019 un excedent bugetar de aproape 50 miliarde de euro

Germania a incheiat anul 2019 cu un excedent bugetar de aproape 50 miliarde de euro 54 miliarde de dolari), gratie unui somaj care a atins un minim istoric si a dobanzilor reduse, arata datele publicate marti de Oficiul federal de Statistica din Germania Destatis), transmite DPA.

AGENTIILE DE PRESA: UE este deschisa la majorarea cheltuielilor in tarile afectate de epidemia de coronavirus

Italia si alte state din zona euro afectate de epidemia de coronavirus ar urma sa beneficieze de o derogare de la reglementarile fiscale ale Uniunii Europene, care le va permite sa cheltuiasca mai mult pentru a face fata situatiei de urgenta, a declarat miercuri comisarul european pentru afaceri economice, Paolo Gentiloni, transmite Reuters.

Cine este italianul infectat cu coronavirus, care a plecat din Romania. in ce oras a fost in vizita

Autoritatile din Romania si din Italia au aflat detalii despre barbatul de origine italiana care s-a reintors in tara natala dupa o vizita in Craiova. Cine este barbatul si care sunt datele oficiale transmise de autoritati? UPDATE: Numele individului strain este Cesare Emendatori. Barbatul de 71 de ani a fost diagnosticat cu coronavirus, dupa ce .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )