Libnet.ro
UNICEF

16:31

AGENTIILE DE PRESA: Kim Jong Un, prima aparitie publica dupa 22 de zile in contextul problemelor legate de coronavirus

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
AGENTIILE DE PRESA: Kim Jong Un, prima aparitie publica dupa 22 de zile in contextul problemelor legate de coronavirus

Liderul nord-coreean Kim Jong Un a aparut in public pentru prima data dupa 22 de zile, in contextul problemelor legate de raspandirea coronavirusului. Kim a vizitat un mausoleu national pentru a marca ziua de nastere a fostului lider Kim Jong Il, care a murit in 2011, relateaza Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Kim Jong Un, prima aparitie publica dupa 22 de zile in contextul problemelor legate de coronavirus

Liderul nord-coreean Kim Jong Un a aparut in public pentru prima data dupa 22 de zile, in contextul problemelor legate de raspandirea coronavirusului. Kim a vizitat un mausoleu national pentru a marca ziua de nastere a fostului lider Kim Jong Il, care a murit in 2011, relateaza Reuters.

Dictatorul Kim Jong Un si-a facut aparitia in public, dupa aproape o luna de absenta

Liderul nord-coreean Kim Jong Un a aparut in public duminica, dupa trei saptamani de absenta, vizitand mausoleul din Phenian unde se afla corpurile imbalsamate ale tatalui si bunicului, potrivit presei oficiale de la Phenian, transmite Agerpres.

AGENTIILE DE PRESA: Riposta militara israeliana in Gaza dupa atacuri cu racheta, Israelul anuleaza ridicarea restrictiilor

Armata israeliana a bombardat in noaptea de sambata spre duminica tinte ale miscarii islamiste palestiniene Hamas in Fasia Gaza dupa noi atacuri cu racheta din enclava palestiniana catre Israel, potrivit unui comunicat al armatei, citat de AFP.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )