Libnet.ro
UNICEF

15:30

AGENTIILE DE PRESA: Peste jumatate dintre britanici considera ca guvernul a fost prea lent in luarea masurilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
AGENTIILE DE PRESA: Peste jumatate dintre britanici considera ca guvernul a fost prea lent in luarea masurilor

Peste jumatate dintre britanici considera ca guvernul prim-ministrului Boris Johnson a fost prea lent in luarea masurilor pentru a contracara raspandirea coronavirusului, arata un sondaj de opinie publicat joi si citat de Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

AGENTIILE DE PRESA: Peste un milion de americani testati in vederea depistarii noului coronavirus

Peste un milion de americani au fost testati in vederea depistarii noului coronavirus, a anuntat presedintele american Donald trump, care a indemnat populatia sa continue sa respecte masurile de distantare sociala in aprilie, pentru a se evita o raspandire a bolii, relateaza Reuters.

Analiza rapida a primei luni a epidemiei de coronavirus in Romania. Ce element comun au aproape jumatate dintre cazuri. Date oficiale INSP

Aproape jumatate dintre cazurile de coronavirus in Romania 47. 5%), confirmate in prima luna a epidemiei, au fost urmare a contactului apropiat cu persoane infectate sosite in Romania sau cu contactii acestora, se arata intr-o analiza a Institutului National se Sanatate Publica, realizat urmarind cazurile inregistrate intre 26 februarie si 29 martie.

AGENTIILE DE PRESA: Peste 120 de tari au cerut ajutor Coreei de Sud pentru testarea populatiei

Coreea de Sud a primit solicitari din 121 de state pentru a ajuta la operatiunile de testare a populatiei la noul coronavirus, a declarat miercuri un oficial din Ministerul de Externe, transmite Reuters.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2303 seconds )