Libnet.ro
UNICEF

01:05

AGENTIILE DE PRESA: Rata somajului in SUA a urcat la 4,4% in martie din cauza coronavirusului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
AGENTIILE DE PRESA: Rata somajului in SUA a urcat la 4,4% in martie din cauza coronavirusului

Economia americana a suferit luna trecuta primele efecte ale crizei coronavirusului, rata somajului crescand de la 3,5% in februarie, cel mai scazut nivel din ultimii 50 de ani, pana la 4,4% in martie, a anuntat vineri Departamentul american al Muncii, citat de Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

AGENTIILE DE PRESA: Rata mortalitatii de COVID-19 este de 1,38% daca se analizeaza exclusiv cazurile confirmate

Un studiu elaborat de universitati britanice pe baza datelor raspandirii COVID-19 in China estimeaza ca rata mortalitatii pentru aceasta boala este de 0,66%, daca se ia in calcul faptul ca o parte dintre infectii nu se confirma, si de 1,38% daca sunt analizate exclusiv cazurile confirmate, transmite EFE.

INS: in luna februarie, rata somajului in forma ajustata sezonier a fost de 3,9%

Rata somajului in luna februarie 2020 a avut acelasi nivel cu cel inregistrat in luna precedenta, de 3,9%, iar rata somajului la barbati a fost cu 1,0 puncte procentuale mai mare decat la femei, arata datele publicate miercuri de Institutul National de Statistica INS).

AGENTIILE DE PRESA: Profitul Huawei a urcat cu 5,6% in 2019,cel mai redus ritm de crestere din ultimii trei ani

Huawei Technologies a raportat cea mai redusa crestere a profitului anual din ultimii trei ani, din cauza vanzarile slabe de peste hotare si a intensificarii campaniei SUA de a restrictiona expansiunea sa globala, ca urmare a temerilor de securitate, transmit DPA si Reuters.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )